I Rab je dobio beach bar za pse

I Rab je dobio beach bar za pse

Monty’s Dog Beach & Bar

Turistička i ugostiteljska ponuda na Rabu od jučer je još bogatija i to ne samo za Rabljane i njihove goste, već i za njihove četveronožne ljubimce. Jučer je u Banjolu na plaži „Artić“ službeno otvorena svjetski poznata plaža za pse Monty’s Dog Beach & Bar koja nudi specijaliziranu ponudu za vlasnike pasa i njihove ljubimce.

Nakon velikog uspjeha u Crikvenici, gdje su kvalitetu i ponudu plaže prepoznali domaći, kao i strani turisti, ove će sezone psi na Rabu moći uživati u zanimljivoj i neuobičajenoj ponudi. Pse tako čeka ‘pseće pivo’ od pilećeg i povrtnog temeljca, sladoled, pizza, čips, pseći kolačići i još mnogo psećih poslastica. 

Uz to, sve vlasnike pasa zasigurno će razveseliti i mnoge igračke kojima će moći animirati svoje četveronožne prijatelje, kao i zdjele za vodu, papučice za zaštitu šapa te ležaljke i suncobrani namijenjeni samo za njih. A nakon dana provedenog u sunčanju i kupanju, prije odlaska kući, mogu se zabaviti na spravama Montyjevog psećeg parka.

Sinoć je održano svečano otvorenje na kojem su uz vlasnike uživali i njihovi ljubimci, isprobali su novi poligon te se počastili zakuskom.

Učitati još
Zatvori