Završio Pannonian Challenge: Festival i ove godine obilježili genijalni outfiti

Završio Pannonian Challenge: Festival i ove godine obilježili genijalni outfiti

Pannonian Challenge, osječki festival ekstremnih sportova, ovog je ljeta gledateljima bio dostupan putem doslovno svih kanala – preko live streama na društvenim mrežama, YouTubea i putem televizijskog prijenosa na SPTV-u, no na žalost bez publike. No to nije spriječilo genijalne outfite koji svake godine obilježe festival. Tako je 21. izdanje Pannonian Challengea dokazalo kako se ovaj nesalomljivi festival može prilagoditi uistinu svim uvjetima i ekstremno prihvatiti kao novo normalno, jer je i inače perspektiva ekstremnih sportaša obrnuta i naglavačke. U svemu tome, mjere epidemiološke zaštite su uvijek bile na prvom mjestu zbog trenutne pandemije koronavirusa.

Ovogodišnji Pannonian Challenge prošao bez publike

Obiteljsko ozračje i adrenalinsko prijateljsko nadmetanje vladalo je od početka do kraja, a vozači su se još jednom iz Osijeka vratili puni pozitivnih dojmova, izrazito zahvalni cjelokupnoj organizaciji zbog činjenice što su realizirali vrhunsko natjecanje u BMX Freestyleu, Inlineu, Skateu i Romobilu čak i u ovim izazovnim vremenima.

Tijekom pet dana festivala, Drava je gotovo proključala zbog uzavrele atmosfere i trikova koji su neprestano palili skate park i gledateljima preko malih ekrana uspjeli dočarati ekstremno dobru zabavu čak i u udobnosti njihova doma. Inline natjecanje je oduševilo, Skate je kao i prošlih godina prkosio zakonima fizike, dok je BMX Freestyle još jednom dokazao kako Pannonian Challenge s pravom glasi za jedno od najboljih natjecanja u Europi, pa čak i u svijetu.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori