Dani otvorenih vrata u svjetski poznatoj glazbenoj školi Yamaha Music School

Dani otvorenih vrata u svjetski poznatoj
glazbenoj školi Yamaha Music School

Yamaha Music School

Yamaha Music School Zagreb otvara svoja vrata 1. i 2. rujna i poziva sve generacije na glazbeno druženje! Dani otvorenih vrata odlična su prilika za ogledni sat i doživljaj motivirajuće atmosfere u kojoj je učenje zabavno! Dobrodošli su svi – i oni koji su se već predbilježili za upis i oni koji su tek saznali za Yamaha Music School, od 1,5 do 99 godina.

Potrebno je najaviti svoj dolazak ispunjavanjem prijave na linku koji je dostupan na web stranici i društvenim mrežama. Za sve informacije o školi, nastavi, programima i protokolu upisa na raspolaganju je tajništvo koje će rado odgovoriti na sva pitanja.

Yamaha Music School

Temeljem podataka prikupljenih u prijavi formirat će se raspored odvijanja po grupama učenika prema godištu i instrumentu/programu za koji su zainteresirani. Pojedinačni ogledni satovi traju 20ak minuta. Svi prijavljeni mailom će dobiti obavijest o terminu održavanja oglednog sata.

Yamaha Music School je glazbena institucija duge i bogate tradicije

Yamaha Music School

Yamaha Music School djeluje od 1954. u Japanu i od 1964. u svijetu, a u Zagrebu otvara svoju treću po redu glazbenu školu u Hrvatskoj, nakon onih u Rijeci i Čakovcu. Yamaha Music School nije samo glazbena škola, ona je glazbena institucija duge i bogate tradicije koja glazbu približava svima. U novootvorenoj školi u Tuškanovoj 37, u impresivno uređenom interijeru, stasat će nove generacije budućih glazbenih virtuoza, ali i svoje mjesto pronaći oni koji se glazbom žele baviti rekreativno i ispuniti si neke davno neostvarene želje.

Yamaha Music School

Više informacija potražite na Yamaha Music School web stranici.

Foto: Promo

Učitati još
Zatvori