Omiljena društvena igra ‘Guess Who?’ u novom, još boljem izdanju

Omiljena društvena igra ‘Guess
Who?’ u novom, još boljem izdanju

Društvene igre jedna su od onih stvari koje su obilježile svako djetinjstvo i uz koje vežemo najdraže uspomene. Bezbrižni sati provedeni u igri mnogima je bila i ostala najdraža aktivnost tijekom hladnih zimskih večeri, a na  vrhu popisa najpopularnijih igra koje su jednako voljeli igrati oni najmlađi i oni najstariji uvijek se nalazila igra Guess Who?. Igra Guess Who? sastoji se od ploče na kojoj se nalaze dvadeset i četiri lika od koji se svaki ističe s nekoliko posebnih obilježja – i dok neki nose naočale, drugi imaju luckasti šešir ili sijedu kosu. Nekoliko dobrih pitanja bilo je dovoljno da otkrijemo tko se krije na kartici našeg protivnika prije nego on otkrije tko se nalazi na našoj kartici.

Dosad, igra Guess Who? imala je samo šest ženskih likova od njih dvadeset i četiri zbog čega je njezino novo izdanje izazvalo i više nego pozitivne reakcije.

WHO’S SHE – GUESS WHO? ZA NOVE GENERACIJE

Playeress, brend društvenih igrača iz Varšave, kreirao je novu verziju popularne vintage igre koje slavi snažne i inspirativne žene. Različite po boji kože, nacionalnosti, vjeri i zanimanju kojim su se bavile ili se još uvijek bave, ali jednako inspirativne i važne po svom utjecaju na svijet, igra Who’s She? donosi likove poput Fride Kahlo i Amelie Earhart, Serene Williams i Malale Yousafzai. Omiljena igra pogađanja u novom izdanju dobila je i edukativni pomak jer svaka od kartica otkriva najvažnije detalje iz života ovih snažnih i važnih žena – umjesto na njihov izgled, novo izdanje igre Guess Who? pažnju je usmjerilo na njihova postignuća.

Osim novih lica koja će nove generacije pogađati kroz jednu od najzabavnijih društvenih igra, igra Who’s She? donosi pomak i kad je riječ o dizajnu. Umjesto plastičnih ploča koje smo navikli viđati posljednjih godina u svima dućanima, Who’s She? igra izrađena je od breze što ju čini vrlo izdržljivom i garantira godine i godine bezbrižnog igranja. Više informacija možete pronaći na službenoj Facebook i Instagram stranici, a cijeli projekt možete podržati na donacijom na Kickstarteru.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zuzia (@playeress)

Foto: Instagram, Who’s She? Facebook Page

Učitati još
Zatvori