Vertuo – nova definicija kave: Vrhunska kremoznost i punina okusa za početak dana
Vertuo – nova definicija kave: Vrhunska kremoznost i punina okusa za početak dana

Vertuo – nova definicija kave: Vrhunska kremoznost i punina okusa za početak dana

Na pitanje tko je virtuoz, većina će dati otprilike jednak odgovor: virtuoz je instrumentalist koji je ovladao tehnikom sviranja i osoba čije nas melodije uvijek iznova zadive. No, ako malo bolje razmislimo, zaključit ćemo da se pojam odnosi na sve koji su u onome što rade dostigli savršenstvo, ali i dalje pronalaze načine da dodatno izbruse svoje vještine.

Vrhunska kremoznost i punina okusa

Jedan od modernih virtuoza je i brend Nespresso, pionir sistema kave u kapsulama i inovator koji je hrvatskom tržištu ponudio sasvim novi sistem pripreme omiljenog napitka. Pod nazivom Vertuo, ova linija nudi mogućnost pripreme velike šalice kave uz korištenje samo jedne kapsule.

Četiri su veličine kapsula pomoću kojih je moguće pripremiti pet različitih veličina kave – od klasične Espresso do velike šalice koju možete ispijati tijekom cijelog poslijepodneva. Uz novu Nespresso tehnologiju CentrifusionTM, samo jednim dodirom gumba pripremit ćete kratku ili dugu kavu, a obje će imati vrhunsku kremoznost i puninu okusa. Inteligentni sustav ekstrakcije pruža iznimno visoku razinu preciznosti jer sustav prepoznaje bar kôdove na kapsulama i, u skladu s očitanim informacijama, prilagođava parametre kako bi pripremio najkvalitetniju kavu u željenoj dužini.

Naziv Vertuo potječe od riječi “Virtuoso”, što znači ovladavanje stručnošću. Naziv nije slučajnost, cijela linija ima za cilj ponuditi ljubiteljima duge kave najbolju, najkvalitetniju kavu iz samo jedne kapsule. A s obzirom na tradicionalno višesatno ispijanje kave koje je karakteristično za naše podneblje, ne sumnjamo u to da će Vertuo linija uskoro postati hit i kod nas – rekla je Bojana Guteša, regionalna direktorica marketinga za brend Nespresso.

Predstavljanje nove linije

Predstavljanje linije obilježeno je Nespresso Vertuo brunchom u zagrebačkom bistrou Apetit. Na brunchu su se okupila brojna poznata lica poput Lidije Lešić, Ane Bacinger, Slađane Ostić, Ivane Pirizović, Darka Kontina, Doris Valković i Petre Mikšik, a za pripremu hrane bio je zadužen Marin Rendić koji je za Nespresso kreirao i poseban meni. Gosti su imali priliku iz prve ruke saznati sve o novoj Vertuo liniji, a masterclass je održala Nespresso Coffee ambasadorica Maja Milovanović.

Maja Milovanović, Nespresso Coffee Ambassador

Osim na šarmantno i ugodno uređene dvije zagrebačke lokacije u Arena Centru i na Ilici 19, novu Vertuo liniju možete pronaći i na Nespresso web shopu. Budući da se radi o novoj liniji, svakako predlažemo da za početak posjetite najbliži Nespresso Boutique jer će vas tamo dočekati ljubazno osoblje uz čije ćete vrijedne savjete odabrati aparat i kapsule koji će najbolje odgovarati vašim potrebama.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori