Uz ove trikove svaki jesenski outfit izgledat će zanimljivo

Uz ove trikove svaki jesenski outfit
izgledat će zanimljivo

Iako su hladniji dani potencijalno problematični kada govorimo o našim outfitima (treba znati posložiti slojevito da bi izgledalo cool), služimo se raznim trikovima da, kada god je to potrebno, izgledamo besprijekorno. Poslovni sastanci, ručkovi, domjenci, pa i svakodnevni odlazak na posao, ipak iziskuju neko vrijeme koje ćemo provesti ispred ormara tražeći “dobitnu kombinaciju”. Žene se, doduše, nekako lakše u tome snalaze, no i muškarci imaju svoje aseve u rukavu. Kako uvijek izgledati besprijekorno? Podijelit ćemo s vama nekoliko trikova koji vam možda olakšaju.

Priprema je pola posla

Biranje dobitne odjevne kombinacije u zadnji čas, ponekad može završiti super, jer moguće je impulzivno izreagirati točno, no najčešće je dobra priprema dan prije ključna. Svevremenski komadi u vašem ormaru poput male crne haljine, dobrog odijela, nekoliko kvalitetnih bluza i jeansa u raznim krojevima, uvijek će dobro poslužiti u kojem god smjeru ide vaše razmišljanje o odjeći. Kada god možete, poigrajte se nakitom, torbama i cipelama. Onda kada vam situacija ne dopušta previše eksperimentirati, posegnite za upečatljivim detaljem poput primjerice čarapa s maštovitim uzorcima.

Poigrajte se detaljima

Davno je strogo poslovna odjevna kombinacija prestala biti “stroga”, a mnogi se poslovnjaci upravo različitim detaljima trude razbiti monotoniju casual odjevnih kombinacija. Čarape sa zanimljivim i upečatljivim uzorcima mogu i najklasičniju kombinaciju pretvoriti u zanimljivu i prepoznatljivu. Mlađe generacije posebno izražavaju bunt protiv formalne odjeće koja je često imperativ u poslovnom svijetu, a tada nastupaju efektne čarape koje monotoni stil čine živahnim i dinamičnim. No, koje čarape odabrati? Izaberite one uz koje ćete najmanje brinuti.

Neka vaš stil bude bezbrižan i specifičan

Svaki stil vrlo lako može postati specifičan, a upravo takvi odražavaju i specifičan karakter osobe koja ga “nosi”. Ne brinite, ne mora tu nužno značiti da morate svima prvi upasti u oko – stil se gradi sitnicama. Čarape kao omiljeni modni detalj jednostavno se uparuju s casual poslovnim kombinacijama, kao i s trenirkama te pidžamama, a ove jeseni odaberite one koje nisu nimalo obične, a opet vam neće zadavati glavobolju. Bezbrižne čarape, čiju kolekciju potpisuje Wiener dolaze u tri različita paketa od tri iste čarape kako biste uvijek imali jednu rezervnu pri nozi. Jer svi znamo da čarapu često pojede mašina, odnese vjetar s balkona ili kroz nju nestašno proviri palac, a Wiener je tu kako bi nam pomogao smanjiti broj malih briga – korak po korak. Svoj paket od tri iste čarape i vi možete osvojiti sudjelovanjem u nagradnom natječaju na Wienerovom Instagram profilu. Napišite svoju malu brigu vezanu uz čarape, a deset najkreativnijih grijat će svoje nožne prste u mekanim Bezbrižnim čarapama. Na natječaj se možete prijaviti do 31.10.

Foto: Unsplash, Wiener

Preporuka

Zatvori