Kako vam pregovaranje može pomoći u poslovnom napretku?

Kako vam pregovaranje može pomoći
u poslovnom napretku?

U životu, kao ni u poslu, ne bavimo se prodajom ili nabavom – mi radimo s ljudima. Zato su nam u poslu bitni odnosi i ljudsko ponašanje.

Razmišljati nekoliko koraka unaprijed ne odnosi se samo na taktike pregovaranja. U svakom pregovoru jednako su važni sadržaj i način komunikacije, emocije, osobni svjetonazori i percepcija koju svaka strana unosi u pregovore. Zato svi koji sudjeluju u pregovaračkom procesu trebaju ovladati učinkovitim tehnikama, alatima i vještinama kako bi se pripremili za pregovore s drugom stranom i ostvarili najbolji win-win sporazum.

Pregovarajmo u bojama

A koja ste vi boja? Kakvi ste kad pregovarate i zašto vam je bitno znati kakva je osoba #sdrugestranestola? Jedini ovakav trening koji vas priprema za pregovaranje – jer dobra priprema je ključna za uspješne pregovore. Trening ‘Pregovarajmo u bojama’ je jedini ovakav trening koji vas priprema za pregovaranje, uzimajući u obzir činjenicu da je dobra priprema ključna za uspješne pregovore.

Za sve koji žele dodatno unaprijediti svoje vještine pregovaranja i komunikacije i koristiti nove tehnike i alate za uspješno poslovanje – ovo je jedina radionica na kojoj ćete bolje upoznati svoj stil pregovaranja, prepoznati razlike među pregovaračima i iskoristiti ih kako biste bili uspješniji u pregovaranju. Dobit ćete jasne smjernice procesa pregovaranja s naglaskom na pripremu te konkretne alate i tehnike koje možete primijeniti odmah.

Što ćete naučiti?

  • Osnove pregovaranja (što je pregovaranje, što može biti predmet pregovora, koje su kompetencije dobrih pregovarača, kako postići uspjeh u pregovorima, kada pregovarati, a kada ne)
  • Osnovne koncepte u pregovaranju ( koji su osnovni principi u pregovaranju, kako prepoznati i razlikovati interese i pozicije, očekivanja, opcije…)
  • Pripremu za pregovore (kroz praktične vježbe ćete naučiti kako se učinkovito pripremiti za pregovore, a dobit ćete i koristiti konkretan alat kojim povećavate svoju spremnost i sposobnost pregovaranja)
  • Stilove pregovaranja ( saznat ćete koje su karakteristike 4 vrste osobnosti, kako prepoznati kojoj od njih pripadaju članovi Vašeg tima ili osoba koja vam sjedi s druge strane stola i koje taktike možete koristiti)
  • Praktične primjere i studije slučaja

Tko će vas učiti umijeću pregovaranja?

Trenerice Sanja Varlaj i Renata Ivaštinović koje su u 20+ godina prošle kroz različite pregovaračke situacije u Prodaji i Nabavi pa možete dobiti odgovore i učiti iz praktičnih primjera. Očekuje vas puno interaktivnog predavanja i korisnih informacija.

Kada i gdje?

22. svibnja, od 9 do 16 sati, u Centru za poduku TRINOM, na adresi
Strojarska 24. Detalji vezani uz trening i prijavu na trening čekaju vas ovdje: http://nabavaplus.hr/pregovarajmo-u-bojama/ , a istaknete li u prijavi putem obrasca ili maila da ste za trening saznali upravo kroz članak na Journal.hr-u, dobit ćete 10% popusta na cijenu kotizacije.

Osvojite jednu kotizaciju za trening ‘Pregovarajmo u bojama’

Njena redovna cijena iznosi 1.720,00 HRK po osobi, a uključuje održavanje edukacije po programu, nastavne materijale, pripremu vježbi i scenarija, uvjerenje o sudjelovanju, osvježenja uz kavu, čaj i vodu te ručak. održavanje edukacije po programu. Sve što morate napraviti kako biste osvojili jednu kotizaciju za trening jest poslati mail na adresu
 [email protected], u predmet maila staviti PREGOVARAJMO U BOJAMA i u mail napisati svoje podatke (ime, prezime, adresu i broj mobitela). 

Također, kako biste bili u prilici osvojiti kotizaciju, ispod Facebook objave ovog članka u komentarima označite barem jednu osobu koja bi isto voljela sudjelovati. Javljati nam se možete sve do ponedjeljka, 13. svibnja u 12 sati, nakon čega ćemo objaviti sretnog dobitnika ili dobitnicu.

Update: Dobitnica treninga PREGOVARANJE U BOJAMA je Ana Videc.


Foto: Pexels

Učitati još
Zatvori