Ove spužvice za čišćenje tenisica jako su hvaljene na društvenim mrežama – jeste li ih isprobali?

Ove spužvice za čišćenje tenisica jako su hvaljene na društvenim mrežama – jeste li ih isprobali?

https://www.instagram.com/p/CBfqXtCo95K/?utm_source=ig_web_copy_link

Bijele tenisice postale su obavezan komad obuće koji se nalazi u svačijoj garderobi, a nose ih i muškarci i žene. Bez obzira na to nosite li odijelo, haljinu ili klasične traperice i majice, bijele tenisice mogu biti jedan od najsvestranijih komada u vašem ormaru jer pašu uz apsolutno sve. Jedina mana bijelih tenisica je to kako ih očistiti nakon što se na njima pojave sve one neizbježne mrlje i ogrebotine, što se, budimo iskreni, obično događa u prve dvije minute nakon što ih obučemo.

Tenisice koje izgledaju kao nove

U savršenom svijetu, sladoled ne bi imao kalorija, a bijele tenisice se nikad ne bi zaprljale. Međutim, što ako postoji način da svoje najdraže bijele tenisice očistite tako da izgledaju kao da su potpuno nove? Srećom, da biste ih očistili, ne trebate puno čarobnih potrepština i sredstava za čišćenje. Možete, primjerice, koristiti malo octa i/ili sode bikarbone koji su već provjereno efikasni čistači. Međutim, jeste li čuli za Profissimo spužvice za čišćenje tenisica?

Ove spužvice služe za uklanjanje tvrdokornih mrlja i nečistoća. S njom možete očistiti sve glatke površine, tekstil i kožu, pa tako i vaše tenisice. Samo odlomite onoliko spužvice koliko vam je potrebno, malo ju namočite i bacite se na čišćenje. Spužvica se troši poput gumice za brisanje olovke, a tenisice ostavlja blistavo čistima, kao iz dućana. Sve češće možete vidjeti kako ih ljudi hvale na internetu i na društvenim mrežama, stoga se definitivno isplati isprobati ovakav proizvod. Ne samo da je efikasan, nego je i jako jednostavan za korištenje. Profissimo spužvice za čišćenje dostupne su u svim dm trgovinama po cijeni od 12,90 kuna za pakiranje od šest komada.

Foto: Instagram, dm

Učitati još
Zatvori