Skindie je novi beauty termin koji će vam otkriti odlične i dosad još nepoznate kozmetičke brendove

Skindie je novi beauty termin koji će vam otkriti odlične i dosad još nepoznate kozmetičke brendove

Cult Beauty je jedna od najpoznatijih online trgovina za ljepotu i imaju skoro svaki brend na koji možete pomisliti. Nude sve, od šminke, proizvoda za kosu i njegu lica pa do kistova za make up, alata za stiliziranje kose… Prošli tjedan su predstavili potpuno novu kategoriju koja okuplja sve manje poznate brendove za njegu kože na jednom mjestu – skindie. Cilj im je obratiti kupcima pozornost na manje tj. “niche” brendove koji se još uvijek bore s jačom konkurencijom, a nude kvalitetne proizvode. Cult Beauty želi dati dovoljno prostora neovisnim brendovima koji zaslužuju više mjesta u industriji ljepote.

Svaki brend ima nešto posebno, po čemu se raspoznaje od ostalih. Svijet ljepote je postao pretrpan novim proizvodima i proizvođačima i svaki danom ih je sve više, no Cult Beuaty odabire one za koje smatra da imaju nešto svježije i drukčije za ponuditi.

“Bez obzira jeste li upoznati s beauty svijetom i prije ste se osjećali isključeno iz svih događanja, ili provodite pauzu na poslu listajući u potrazi za novim velikim sastojkom, skindie brendovi vas pozivaju na sudjelovanje”, rekla je Bessie Hitcham, asistentica prodaje u Cult Beautyju.

Neki od brojnih skindie brendova koje nude su Volition, Plenaire, Lixirskin, Jordan Samuel, Versed i mnogi drugi. U nastavku vam donosimo neke od njihovih najzanimljivijih, a vama možda dosad nepoznatih proizvoda.

Jordan Samuel Skin The Performance Cream
Versed Stroke of Brilliance Brightening Serum

Tekst: Lea Jajaš

Foto: Instagram, Cult Beauty

Učitati još
Zatvori