Shopping vodič: Božićni pokloni s kojima ne možete pogriješiti

Samo nekoliko dana dijeli nas do Božića. Na ulicama gradova i na hodnicima shopping centara zavladala je blagdanska shopping groznica. Sve više nas tijekom užurbanih radnih dana pronalazi sve manje vremena za uživanje u božićnom shopping i traženju onih savršenih poklona. I dok su mnogi rješenje pronašli u online kupovini, drugi su božićni shopping ostavili za one posljednje slobodne trenutke koje prethode Božiću.

Nemate razloga za brigu jer će vam vikend ispred nas donijeti dovoljno vremena da skoknete do najbližeg shopping centra i u poznatim dućanima pronađete savršeni poklon za baš svakoga. Božić je vrijeme kada će nas naši najdraži razmaziti, ali i kada ćemo mi razmaziti njih. Donosimo još jedan shopping vodič ove blagdanske sezone koji otkriva male sitnice koje predstavljaju veliki znak pažnje.

Uz odlične ideje za nju i njega, u nastavku donosimo i nekoliko jednako dobrih prijedloga koji će oplemeniti svačiji dom.

Za nju

Chanel Les 4 Ombres

Chanel N°5 L’Eau poklon set

Chanel N°5 L’Eau On Hand Cream

Eptaderm EPTA SPOT noćni serum 
L’Occitane poklon set Karite
Melvita poklon set L’Or Bio

Dermalogica

Kiehl’s

Oysho

Za njega

Zara

H&M

Reserved

Reserved

Za dom

Zara Home

Zara Home

Zara Home

Svijet medija

Durance

Mamić 1970

Selectedd

Foto: Instagram, Notino, L’Occitane, Eljekarna24, Kiehl’s, Oysho, Zara, H&M, Reserved, Zara Home, Svijet medija, Durance, Mamić 1970, Selectedd

0