Podcast koji će oduševiti sve ljubitelje serija i filmova o prevarantima

Podcast koji će oduševiti sve ljubitelje
serija i filmova o prevarantima

Nakon true crime dokumentarnih serija i filmova, stigli su dokumentarci o scamerima. Priče o pothvatima karizmatičnih, proračunatih i ludih prevaranata ubrzo su postali nova kolektivna opsesija i savršeni način za provesti nekoliko slobodnih sati ispred televizora. Stvarne priče o prevarantima postale su tema ne samo dokumentarnih serija i filmova, već i inspiracija za nekoliko igranih serija i filmova koji su, baš poput onih dokumentarnih, doživjeli veliki uspjeh. Priče o lažnoj njemačkoj nasljednici Anne Delvey, o genijalnoj Elizabeth Holmes koja će zauvijek promijeniti svijet znanosti, tehnologije i medicine o zavodniku na Tinderu gledali smo u jednom dahu, nestrpljivo iščekivajući svaki novi potez i neočekivani preokret.

Za sve ljubitelje serija Inventing Anna i The Dropout ili dokumentarnih filmova The Tinder Swindler i Trust No One: The Hunt for the Crypto King, uskoro stiže prava poslastica koja će čak i vožnju do posla ili čekanje u redu učiniti uzbudljivima.

Wondery, američka mreža koja se nalazi iza nekih od najboljih podcasta danas, je najavio svoj najnoviji podcast Scamfluencers koji će otkrivati ambiciozne priče o obmanama iz svijeta društvenih medija, mode, financija, zdravlja i wellnessa.

Scamfluencers: novi podcast koji jedva čekamo

Voditelji Scaachi Koul i Sarah Hagi svaki će nam tjedan otkrivati zašto je prevara tako laka u doba interneta i kako društvo omogućuje prevarantima da napreduju. “Možda zato što svi imamo te trenutke u kojima smo tako očajni. I onda dođe netko i uvjeri te da ima sve odgovore.”, u najavi podcasta ističe Scaachi Koul.

Od ubojstva Crnog labuda i raskošnog, ali u konačnici lažnog saudijskog princa do odvažnog holivudskog spletkara, svaka će nas sezona podcasta Scamfluencers voditi kroz sve spletke jednog od poznatih prevaranata, kroz iskustva njihovih žrtava i onog što se događa iza maske.

Prva epizoda podcasta Scamfluencers stiže 11. travnja!

THE DROPOUT

Foto: Instagram, Wondery, Profimedia

Učitati još
Zatvori