Winter Garden Advent: Otvoreno je veliko open-air klizalište na Radničkoj!

Winter Garden Advent: Otvoreno je veliko
open-air klizalište na Radničkoj!

Krenula je sezona klizanja u Zagrebu. Malo po malo grad će dobivati klizališta gdje ćemo moći provoditi slobodno vrijeme kada se zaželimo zimskih aktivnosti. Hit lokacija na kojoj ćemo svakako provoditi dane je Winter Garden Advent na Radničkoj cesti 21, a osim velikog open-air klizališta ovdje će se naći kućice koje nude ponudu ukusnih zalogaja, bubble corner, kuhano vino, bogat program koncerata, a sve započinje u četvrtak, 2. prosinca s koncertom Maje Šuput.

Winter Garden Advent

Winter Garden otvoren je od danas, a oarganiziran je bogat program na kojem ćemo se moći družiti uz ukusne zalogaje, kuhano vino, pjenušce, zabavite se na velikom otvorenom klizalištu, fotografirajte se na čarobnom foto korneru. Za djecu je organizirano druženje s Djedicom i pomoćnicima, dječji disko, nastup klizačkog kluba Pahuljice. Navečer od 18 sati očekuje vas luda zabava na koncertu Maje Šuput i benda Enjoy.

Program je bogat i narednih dana pa nas tako očekuje:

  • 3.12. od 18h Dj Kameny
  • 9.12. od 18h Dj Rea
  • 10.12. od 18h Jure Brkljača
  • 12.12. od 11 sati dječji plesni zbor Zagrepčanke i dečki
  • 16.12. od 18h Dj Dadoo
  • 17.12. od 18h Sabrina i Soul Shadows
  • 23.12. od 18h Cry Babies
  • 24.12. Badnjak warm up od 11 do 14h DJ Dadoo
  • 30.12. od 18h Alen Đuras
  • 31.12. New Year’s Eve warm up od 11 do 14h Dj Rea

Ovaj dio Zagreba će ovim klizalištem i zabavnim programom dobiti novi šarm i postati omiljeno mjesto za dnevna i večernja druženja. Iskoristite Advent koji je pred nama i podružite se na novoj omiljenoj lokaciji u gradu. , a ono najbolje je što na Winter Garden adventu možete organizirati svoje privatne i službene proslave i događanja kao i domjenke. Za sve informacije kontaktirajte odjel evenata na zagreb.events@hilton.com.

Osim adventa, u ovo blagdansko vrijeme Hilton Hoteli u Zagrebu pripremili su i posebne pakete noćenja. CANOPY BY HILTON nudi Art Advent paketpo cijeni od 90 eura za po noći za dvije osobe s uključenim doručkom te besplatan parking, Canopy zimski cocktail ili specialty kava s 20% popusta u reunion restoranu i baru.

HILTON GARDEN INN Family Advent paket uključuje jedno noćenje za dvoje odraslih i dvoje djece u dvije povezane sobe za 138 eura. Uključen je doručak za cijelu obitelj, besplatan parking, nožićni poklon iznenađenja za djecu i 20% popusta u restoranu i baru te kutak za djecu Play Station & kreativna radionica.

DOUBLETREE BY HILTON ZAGREB nudi Spa Advent paket od 110 eura za jednu noć za dvije osobe s uključenim doručkom, besplatan parking, božićno slatko iznenađenje, 20% popusta u oxbo restoranu i baru. Uključeno korištenje spa centra 15% popusta na masaže

Foto: Unsplash, PR

Učitati još
Zatvori