Prvi maj provedite u centru na Projekt Ilica Q’ART

Prvi maj provedite u centru na
Projekt Ilica Q’ART

Foto: Ante Majić

Projekt Ilica: Q’ART kreće s prvim festivalom koji će se održati 01. svibnja od 09:00 do 16:30 sati. Proljetni festival pod nazivom RESTART imat će još bogatiji umjetnički program u odnosu na prijašnja izdanja i puno novih zanimljivih izlagača! Prošećite Ilicom i uživajte u jedinstvenom događaju.

Projekt Ilica Q’ART

Projekt Ilica Q’ART probudio je cijeli Zagreb te nastavlja rasti i širiti se već šestu godinu zaredom! Programi su zamišljeni kao višedimenzionalno multidisciplinarno događanje koje podrazumijeva različite umjetničke discipline i public art, kulturne sadržaje, šetnje, interakcije, edukativne radionice, predavanja, prezentacije, kreativne manifestacije i okupljanje stanovnika i susjeda.

Kulturno-umjetnička događanja

Festivali Projekta predstavljaju šarenu lepezu mogućnosti na kreativno-umjetničkom, obrtničkom, dizajnerskom i edukacijskom planu. Projekt Ilica: Q’Art je kolektivni public art projekt u procesu koji istražuje suvremeno i socijalno nasljeđe povijesnih avangardi, novih i progresivnih umjetničkih praksi, metoda i tehnologija, njihov utjecaj na društvene procese te istovremeno predstavlja suradnju umjetnika i građana na ključnim društvenim i ekološkim temama. Radi se o kolektivnom multidisciplinarnom projektu koji kroz društvene prakse, akcionizam, community art i public art postaje pokretač društvenog, ekološkog, estetskog i poetskog angažmana. Do 2022., zajednica od preko 500 izlagača, ugostitelja, dućana, humanitaraca postala je jaka, održiva i u svojoj individualnosti. Sve izlagače, glazbenike i satnice potražite ovdje.

Foto: Projekt Ilica

Učitati još
Zatvori