Provedite subotu u jednom od najljepših zagrebačkih vrtova uz vrhunsku hranu i super glazbu

Provedite subotu u jednom od najljepših zagrebačkih vrtova uz vrhunsku hranu i super glazbu

Ove subote u omiljenom zagrebačkom klubu s jednom od najljepših dvorišnih terasa Vintage Industrial Baru, održava se BBQ Hot Yard.

Ljeto je idealno vrijeme za roštiljanje, a to je i jedan od omiljenih načina druženja. Osim što fino jedemo i pijemo, to zahtjeva i poprilično puno posla. Zato se ove subote nemojte previše opterećivati i umarati, već navratite u najljepši zagrebački vrt, onaj Vintage Industrial Bara. Ondje možete uživati u vrhunskoj klopi koju za vas radi ekipa iz Spicy Daysa. Točnije, dovode Davora Šuškovića (Davor’s Quadrillage), neokrunjenog kralja hrvatskog roštilja i majstora dima te svega povezanog s mesom.

Vrhunska hrana

Običan roštilj odavno je postao dosadan, a pravi majstori zanata ovaj vikend vas mogu samo iznenaditi. Počastite nepce finim rebrima koja su dimljena pet sati i premazana BBQ umakom uz Coleslaw salatu. Probajte Drunk Texan – Brisket pečen u whiskey-u, poslužen burger style s BBQ umakom, prženim lukom, relish od mrkve i krastavaca s mileramom. Moći ćete probati i Sriracha Cheesesteak – dry aged ribeye steak narezan na komadiće, popržen s lukom, cheddar sir, pečene Hot Portugal papričice, sriracha-mayo umak. Za one koji vole ljuto nezaobilazan izbor su Bacon Jalapenos – Jalapeno papričice sa sirom i špekom.

Ljetni chill

Njihov BBQ tim pripremit će i još neka dodatna iznenađenja u vidu nekih natjecanja, a sva hrana bit će po promotivnim cijenama o kojima možete čitati ovdje. Uz bajkovitu hranu, VIB, Grif bar i Ljekarna u Ljetnom vrtu potrudit će se utažiti žeđ, a kao i uvijek, sve će biti popraćenog glazbenom selekcijom koja će vas odvesti u chill ljetne noći u njihovom šarenom Ljetnikovcu. BBQ Hot Yard ove subote, od 18 sati, Savska 160.

Foto: VIB

Učitati još
Zatvori