Proslavile smo Journalov 6. rođendan

Proslavile smo Journalov 6. rođendan

25. veljače 2015. lifestyle portal Journal.hr započeo je s radom. Ovih dana proslavili smo njegov mali, a veliki 6. rođendan, a tim povodom popričale smo s osnivačicom Journala, Ivom Radić, čiji intervju vam donosimo ovdje.

Slavljenički tjedan zaokružile smo malom i intimnom proslavom u našoj redakciji. Tipična Journalova radna zona transformirana je u tren oka, zahvaljujući vrijednim i talentiranim rukama Ive i Dražane iz Eventastica. One su kreirale proljetni stol pun zelenila, svježeg bilja i cvijeća, među kojim su dominirali bijeli tulipani i grane eukaliptusa. Dašak topline osigurale su elegantne bijele svijeće, a stručnjakinje iz Eventastica za nas su pripremile i rođendanske kartice, na koje smo ispisivale svoje želje za 10. rođendan Journala.

Naš rođendanski ručak ne bi bio potpun bez delicija koje su za nas pripremili restorani Korčula i Vinodol. Ekipa Korčule je za Journalov B-day party pripremala njoke s kozicama, prženje lignje s domaćim tartar umakom, tatarski od tune i svoje neodoljive foccacie, dok je Vinodol na stol poslužio pršut, sir i pogačice, soparnik, burek, tatarski biftek, pohanog brancina i lungić.

Šećer na kraju došao je s potpisom Magnolia slastica! Poznata zagrebačka slastičarna za Journalov rođendanski ručak napravila je veličanstvenu tortu od čokolade s jestivim cvjetovima magnolije, selekciju mini tortica i jagode u bijeloj čokoladi.

Veliko hvala svima navedenima koji su ovu našu malu proslavu učinili jednostavno nezaboravnom!

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori