Poznate Hrvatice u kampanji #šutiitrpi povodom dolaska na tržište jedinog proizvoda za ublažavanje tegoba PMS-a

Poznate Hrvatice u kampanji #šutiitrpi povodom dolaska na tržište jedinog proizvoda za ublažavanje tegoba PMS-a

Pamela Smoljanić

Na hrvatsko tržište po prvi puta lansiran je biljni proizvod femidoc® MyDays kojemu je glavni cilj ublažiti simptome PMS-a, ali i dane same menstruacije i to na potpuno prirodan način. Istraživanja pokazuju da do 60% žena svaki mjesec osjeća bolove u donjem dijelu trbuha i leđa uoči i za vrijeme menstruacije, uz promjene raspoloženja, nesanicu, umor i bezvoljnost. #šutiitrpi postala je svakodnevnica većine. Sada se stvari definitivno mijenjaju, jer je femidoc® MyDays postao glavni ženski saveznik “onih dana u mjesecu”. Njime su se oduševile i poznate hrvatske influencerice Pamela Smoljanić, Zara Hrvatin, Paula Sikirić i Tea Kravaršćan. 

PMS i bolne menstruacije dio su svakodnevice

Paula Sikirić

Bolne menstruacije često su praćene mučninom, bolovima u leđima, čestim promjenama raspoloženja i umorom, a nerijetko ženama predstavljaju problem za svakodnevno funkcioniranje. Ipak, koliko god je menstruacija potpuno prirodna stvar i dalje se u javnosti ne nalazi potpuno razumijevanje za “one dane u mjesecu”. Današnji ubrzani tempo i stresna svakodnevica često nam ne ostavljaju ni vremena ni prilika za odmor za vrijeme menstruacije. #šutiitrpi postala je uobičajena praksa kod gotovo svih žena koje svakodnevno balansiraju između posla i obitelji. Kako raditi, brinuti o obitelji, a opet izdvojiti vrijeme za sebe u danima kada bi samo ležale od bolova ili kada nam se raspoloženje mijenja pod utjecajem hormona? Nažalost, ne možemo preležati svaki mjesec tih nekoliko dana, stoga nam je neophodno pronaći rješenje kako si olakšati i smanjiti bolove i neugodne posljedice. To su prepoznale i hrvatske influencerice, koje vode poprilično aktivan život što ponekad nije nimalo lako u vrijeme menstruacije. 

Tea Kravaršćan

“MyDays kapsule došle su mi kao spas pogotovo u prva dva dana menstruacije koja su mi obično i najteža. Vrlo brzo se mogu vratiti drugim aktivnostima u danu i to me neizmjerno veseli”. – izjavila je Pamela Smoljanić.

“MyDays potpuno su prirodnog podrijetla stoga ne moram brinuti da ću dodatno opteretiti svoj organizam koji je tih dana ionako ranjiv.” – izjavila je Zara Hrvatin.

“#šutiitrpi doista nekako najbolje opisuje stav društva kada govorimo o menstruaciji, zato mi je neizmjerno drago da postoji jedan ovakav proizvod na biljnoj bazi uz kojeg doista možemo lakše krenuti u dan “onih dana u mjesecu”. – izjavila je Paula Sikirić.

“MyDays mi pomaže da i kada dobijem menstruaciju mogu vježbati bez straha, jer nisam više bezvoljna i umorna, a ublažavaju i bolove u donjem dijelu trbuha zbog kojih često poželim samo ležati. Ublažava i stanje potištenosti i manjka energije što ima svoje prednosti.”- izjavila je Tea Kravaršćan.

Femidoc MyDays revolucionarni je proizvod na hrvatskom tržištu

femidoc® MyDays je potpuno prirodan biljni lijek koji sadrži 3 biljke koje se stoljećima tradicionalno koriste za ublažavanje simptoma PMS-a i menstruacije, kao i kod nekih ženskih bolesti, a to su livadna vrkuta, rusomača i stolisnik. Livadna vrkuta svojim ljekovitim sastojcima glavna je biljka koja se preporučuje za liječenje ženskih bolesti, rusomača utječe na zdravlje reproduktivnih organa, dok stolisnik pomaže u ublažavanju menstrualnih bolova. Sve ove biljke zajedno čine savršenu formulu koja će vam pomoći da oni dani u mjesecu prođu što bezbolnije – kako psihički, tako i fizički.

Zara Hrvatin

Smanjuje umor i iscrpljenosti, ublažava simptome PMS-a, podiže raspoloženje i energiju, okrepljuje tijelo, doprinosi dobrostanju tijela, doprinosi smanjenju umora i malaksalosti te pospješuje otpornost organizma. Osim biljnih sastojaka, femidoc® MyDays je gmo free i sadrži vitamin B6, vitamin D, vitamin E te magnezij, a mogu ga koristiti i vegani. Ne sadrži gluten i laktozu pa je tako pogodan i za brojne osjetljive skupine. Postat će saveznik u svakoj ženskoj torbici i omogućiti vam da lakše podnesete tegobe koje dolaze s menstruacijom. Možete ga potražiti u svim ljekarnama. Više o femidoc® MyDays kapsulama potražite ovdje. 

Foto: PR

Učitati još
Zatvori