Poklonite za Božić DIY poklone s kojima će se zabavljati cijela obitelj

Poklonite za Božić DIY poklone s kojima
će se zabavljati cijela obitelj

Laboratorij zabave, interaktivni studio za kreativne programe, druženje i radionice namijenjene djeci i njihovim obiteljima i ove je godine pripremio originalne, interaktivne i maštovite poklone za klince svih uzrasta i njihove ukućane.

Zimski LabZab box 2021.

Zimski LabZab box 2021. nova je linija pametnih poklona koji će zabaviti čitavu obitelj i pružiti im još kvalitetnije zajedničko vrijeme kod kuće i na otvorenom. Ekološki prilagođena kutija pametne zabave sadrži brojne DIY aktivnosti, kvalitetne i sigurne materijale za njihovu izradu, duhovite i jednostavne upute za kreiranje te još mnogo maštovitih i neobičnih iznenađenja. Zna se da su blagdani nemogući bez prefinih slatkiša pa svaki LabZab box sadrži i slatki paketić iznenađenja osmišljen u suradnji s domaćim brandom CukerLab.

CukerLabove ručno izrađene slastice s prigodnim i veselim blagdanskim motivima dolaze s originalnim priborom i stručnim uputstvima za samostalno ukrašavanje domaćih keksa u prigodnom paketiću. Suradnja dvaju domaćih proizvođača/obrtnika, Laboratorija zabave i CukerLaba, rezultirala je ručno izrađenom linijom poklona od kojih je svaki primjerak kreiran pojedinačno, uključujući proces eko pakiranja svakog pojedinog boxa.

Zbog što veće usklađenosti s interesima djece različitih dobi, LabZab box je moguće naručiti u nekoliko različitih modela. Svaki od njih pažljivo je osmišljen za djecu određene dobi te sadrži aktivnosti koje su im primjerene. Za bebe su tu edukativne igračke koje nježno grade finu motoriku i omogućuju roditeljima da prate njihov razvoj. Nešto stariju djecu čekaju brojni DIY izazovi kod kuće i na otvorenom, a onu „veliku“ sve što im treba za druženje s ekipom – uz dobar film, seriju ili tajne razgovore!
Više o LabZab boxu i načinu naručivanja možete saznati klikom na webshop.

Foto: laboratorijzabave.hr

Učitati još
Zatvori