Novo normalno na Ženskoj priči

Novo normalno na Ženskoj priči

U klubu hrvatskih glazbenika SAX!, sinoć je održan sedmi ovosezonski talk-show„ Ženska priča“ na temu NOVO NORMALNO, na kojem je komičarka i spisateljica Marijana Perinić ugostila prave znalce na temu: specijalista radiologije dr. Natka Becka, psihologinju Tomicu Šćavinu i voditelja Zorana Šprajca. Sav prihod od ulaznica doniran je Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

Svi željni edukativnih , zanimljivih i zabavnih priča, sinoć su uživali na još jednom rasprodanom talk -showu u klubu Sax!, za što su zaslužni gosti večeri koji su pričali na temu NOVO NORMALNO, uz odgovaranja na mnogobrojna pitanja iz publike.

Gosti su u dobrom raspoloženju tematizirali situaciju u Hrvatskoj nakon epidemije Covida -19  i nedavnog potresa u Zagrebu. Bilo je zanimljivo poslušati medicinsko stajalište specijalista radiologije, dr.Natka Becka koji je publici argumentirano nastojao objasniti sve nejasnoće oko virusa, od brojnih teorija nastanka do teorija zavjera, eksponencijalnom širenju i stopi smrtnosti, uz jasnu poruku da nitko ne zna hoće li biti drugog vala.

Publika je svakako oduševljeno slušala psihologinju i terapeutkinju Tomicu Šćavinu koja ja pričala o dugoročnim posljedicama izolacije, uz praktične savjete poput tjelesno orjentirane psihoteapije za lakše nošenje sa stresom, uz napomenu kako smo ipak iz svega ovoga naučili koliko je važan ljudski kontakt, zbog čega upravo virtuala nikada neće zamijeniti realnost.

Publiku je svakako nasmijao i poznati voditelj Zoran Šprajc koji se u poznatom šarmantnom, ali svakako i direktnom stilu osvrnuo na rad kriznog stožera. Bilo je tu pohvala , ali svakako i očekivanih kritika, uz napomenu kako je ipak spomenuta epidemija daleko više ekonomski osakatila državu  te da egzistencijalne nuspojave tek slijede u narednim mjesecima.

Pozivamo sve posjetitelje da uživaju s nama u idućem izdanju Ženske priče u srpnju kada zatvaramo uspješnu sedmu sezonu.

Učitati još
Zatvori