Nova Fructis Hair Food linija za njegu kose iz Garniera

Nova Fructis Hair Food linija za
njegu kose iz Garniera

Želiš li nahraniti kosu na novi način? Izaberi Fructis Hair Food menu! Uz Fructis Hair Food nahrani svoju kosu na novi način. Obogaćene sastojcima prirodnog podrijetla Hair Food linije pružit će odgovarajuću njegu tvojoj kosi uz miris koji će probuditi tvoja osjetila. 

Za kosu koja izgleda zdravo

Hranjiva formula maski za kosu, već dobro poznatih na hrvatskom tržištu i omiljenih među potrošačima, kosu čini svilenkastom, hidriranom i laganom.  Linija maski sada je dopunjena šamponima i regeneratorima. Šampon laganom pjenom nježno čisti kožu glave, bez otežavanja kose. Regenerator odmah prodire u kosu, obnavlja je i olakšava raščešljavanje te se brzo ispire. Kompletnu rutinu čine vegan formule s 98% sastojaka prirodnog podrijetla, za kosu koja izgleda zdravo. 

Izaberi svoj Hair Food menu! 

Obogaćena ekstraktom banana s Kostarike, hidratantnim i hranjivim sastojcima, Banana Hair Food linija namijenjena je suhoj kosi, a slatki miris banane je tu kako bi dodatno začinio osjećaj prigodom uporabe. Obogaćena ekstraktom papaje iz Brazila, Papaya Hair Food linija nudi kompletnu rutinu za obnavljanje oštećene kose, a bujni tropski miris probudit će tvoja osjetila. 

Obogaćena uljem makadamije iz Guatemale, Macadamia Hair Food Menu linija obavit će te mliječnim mirisom makadamije i transformirati tvoju beživotnu i suhu kosu u glatku i hidriranu. Obogaćena ekstraktom aloe vere, Aloe Vera Hair Food linija intenzivno će hidrirati tvoju kosu i pružiti joj osvježavajući miris koji će osjetiti svi oko tebe!

Foto: PR

Učitati još
Zatvori