Klupsko-restorantska boho oaza koja spaja vrhunske okuse Mediterana, svjetski cabaret show i elektronsku glazbu

Klupsko-restorantska boho oaza koja spaja vrhunske okuse Mediterana, svjetski cabaret show i elektronsku glazbu

Jedno od najpoznatijih party mjesta u Europi, plaža Zrće, dobila je svoje vlastito gastronomsko-glazbeno utočište za publiku stariju od 23 godine koja traži nešto drugačije – Nomad klub, restoran i cabaret.

Novo mjesto na plaži Zrće

Smješten u samom srcu plaže Zrće na otoku Pagu, Nomad će zasigurno postati omiljena oaza onih koji su pored klasične festivalske ponude plaže Zrće u potrazi za nečim više. Nomad objedinjuje kombinaciju vrhunskih mediteranskih delicija, fantastičnu glazbu orijentiranu na deep house, house, tech house i disco tijekom dana i noći s jedinstvenom opuštenom party atmosferom u pažljivo dizajniranom i uređenenom interijeru.

Prostor krase topli i prirodni materijali, pregršt biljaka te dizajnerski-kreativno i pomalo mistično uređenje prostora sa mnoštvo različitog tipa sjedenja – od klasičnog restorantskog pa sve do raskošnih ljuljačaka i ležaljki. Takvo prostorno rješenje nudi kutak po izboru svakoga gosta s obzirom na njegovo trenutno raspoloženje te mogućnost da u bilo koje doba dana na plaži Zrće pronađe mjesto za opuštanje, ali i za zabavu.

Dizajn i kreativni koncept interijera inspiriran svjetski popularnim stilom grčkog Mykonosa fantastično uklopljen u mediteransko okruženje potpisuju Leskovar i Mi2 studio.

CABARET SHOW U IZVEDBI NAJBOLJIH SVJETSKIH PERFORMERA

Ovo udobno skrovište proslavilo se potpuno novim klupsko-zabavnim konceptom koji će uvelike odskače od ostatka ponude popularne party plaže Zrće. Naime svakim danom iza 22h, Nomad se pretvara u pravo malo kazalište gdje gosti uz ukusnu mesnu, riblju ili pak vegetarijansku večeru imaju priliku uživati u cabaret showu u izvedbi najboljih svjestkih performera, akrobata, plesača, pjevača i instrumentalista.

U ukupnom trajanju od 120 minuta s mnoštvo pauza kako bi gosti neometano uživali u svom društvu kao i u hrani – Nomad cabaret show gostima plaže Zrće pruža gastronomsko-zabavno iskustvo kakvo do sada nismo imali prilike doživjeti nigdje u Hrvatskoj. Show ima dvije inačice, prva pod nazivom Nomad hotel, a druga Nomad burlesque. Svaka se sastoji od preko 20 plesačkih, pjevačkih te zabavnih točaka u kojima sudjeluje najmanje jedan, a najviše svih devet izvođača.

Nomad klub, restoran i cabaret zasigurno će svojom ponudom Hrvatskoj i plažu Zrće osigurati velik broj novih zainteresiranih gostiju više platežne moći, a svojom kreativnom i inovativnom ponudom podići destinaciju za još jednu razinu. Ne propustite svratiti na otok Pag te provjeriti o čemu se točno radi te zašto je Nomad cabaret prograšen najvećom uspješnicom među novitetima koji su se pojavili na našoj obali ovoga ljeta!

Cabaret show održava se svake večeri u Nomad restoranu s početkom u 22h . Posljednji show ovog ljeta održat će se 16. kolovoza. Rezervaciju stola možete učiniti putem službene web stranice www.nomad.com.hr ili e-mailom na [email protected].

GASTRONOMSKA PONUDA

Učitati još
Zatvori