I ovog ljeta otkrijte misterioznu povijest Zagreba

I ovog ljeta otkrijte
misterioznu povijest Zagreba

TajneGrica3

Tajne Griča

Noćna kazališna tura Tajne Griča, koja već sedam godina svojim inovativnim konceptom privlači brojne domaće i inozemne turiste i Zagrepčane, i ove će se sezone održavati – svakog petka na hrvatskom i subote na engleskome jeziku! Prva ovogodišnja tura na hrvatskom održat će se 16. lipnja, a na engleskom 17. lipnja. Ture počinju u 21 sat, a mjesto polaska je ugao Mesničke i Ilice.

Radi se o jednom od najinovativnijih turističkih proizvoda koji Zagreb već niz godina nudi posjetiteljima, a njegovu su kvalitetu potvrdile brojne domaće i inozemne turističke nagrade! Usto, tu su i uvijek pozitivni komentari oduševljenih posjetitelja!

TajneGrica1

Vodstvo s potpisom Marije Jurić Zagorke

Tajne Griča organizira Udruga za očuvanje kulturne baštine Katapult u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba. Turu je režijski oblikovala kazališna redateljica Anja Maksić Japundžić. U turi, koju vodi lik Marije Jurić Zagorke, sudjeluje gotovo tridesetak izvođača – profesionalnih glumaca i glazbenika, ali i vitezovi i konjanici, koji su posebna atrakcija, osobito djeci!

Tijekom ture, posjetitelji upoznaju bogatu povijest zagrebačkog Griča, isprepletenu gradskim legendama, običajima i najpoznatijim scenama iz hrvatske književnosti. Da je riječ o zaista posebnoj turi, pokazuje i velik broj Zagrepčanki i Zagrepčana koji joj se pridružuje, u želji da o svome gradu saznaju nešto novo, na potpuno drukčiji način!

TajneGrica2

Nakon niza godina održavanja, interes za Tajnama Griča ne prestaje, a ulaznice za cijelu sezonu su već u prodaji od početka svibnja. Više informacija o cijenama ulaznica i prodajnim mjestima na tajnegrica.hr.

Secrets of Gric/Tajne Grica 200. izvedba

Foto: Tajne Griča

Učitati još
Zatvori