Najbolji pokloni koje ove blagdanske sezone možete pokloniti samima sebi

Najbolji pokloni koje ove blagdanske sezone
možete pokloniti samima sebi

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Courtney Halverson (@prettylittlefawn)

Ispred nas je blagdanska sezona koja donosi bezbroj razloga za veselje – od druženja s obitelji, prijateljima i kolegama do uživanja u adventskim poslasticama i onoj ugodnoj i toploj kućnoj atmosferi. Osim sezone druženja, blagdansko vrijeme svake godine donosi i sezonu darivanja koja će osim blagdanske groznice koja će ispuniti prostor  između redova u gotovo svakoj trgovini, donijeti i onaj nenadmašni osjećaj pronalaska savršenog poklona koji će izmamiti osmijeh na lice naših najdražih i najbližih. Kada govorimo o poklonima, u središtu blagdanske sezone darivanja uvijek se nalaze drugi, dok ćemo same sebe i svoje želje gotovo uvijek ostaviti po strani, potisnuti i zanemariti. Ipak, nakon duge i naporne godine iza nas, baš svatko od nas zaslužio se naći na svojoj listi poklona.

OVE BLAGDANSKE SEZONE NE ZABORAVITE NA SEBE

Počastite se jednom sitnicom, s nekoliko njih ili onim ekstravagantnim poklonom o kojem ste uvijek maštali, ali si nikad niste priuštili. Razveselite same sebe kako biste iskreno veselje i zadovoljstvo mogli prenijeti na druge, te spremno i odvažno zakoračite u novu godinu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli CLAUDIA CAULFIELD ? (@cgrabowska)

Svatko od nas ima svoju tajnu listu želja na kojoj se nalaze sve one stvari koje se dosad nisu našle na našoj shopping listi jer su uvijek postojale stvari koje su nam bile potrebnije, stvari koje su bile praktičnije ili stvari koje nisu bile unutar našeg tjednog ili mjesečnog budžeta. Blagdanska sezona savršeno je vrijeme da odbacite sva pravila, počastite se jednom shopping avanturom i priuštite si jednu stvar (ili više njih, zašto ne?) s one tajne liste želja.

Na policu s knjigama dodajte nekoliko novih naslova ili se počastite onim finim džemperom od kašmira ili kožnom torbom o kojima maštate već mjesecima ili čak godinama, opremite se finim beauty proizvodima i svoju kupaonicu pretvorite u oazu za uživanje ili upišite tečaj jezika, sviranja ili neke druge vještine i uživanje u blagdanskom poklonu za samoga sebe produžite na cijelu nadolazeću godinu. Zašto si ne biste poklonili onaj najposebniji neopipljivi poklon poput doma koji će uvijek biti ispunjen glazbom ili onaj najposebniji opipljivi poklon poput komada nakita koji će vas uvijek podsjećati na trenutak koji se odlučili posvetiti samo sebi. Nekoliko poklona s naših lista želja koji će se sigurno naći i na vašim izdvojili smo u nastavku.

POKLON KOJI ĆE VAŠ DOM ISPUNITI GLAZBOM

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Olja Ryzevski (@oljaryz)

Glazba ima veliku moć da u trenutku, u svakom prostoru i u svakom društvu stvori atmosferu u kojoj ćete se osjećati ugodno i opušteno. Kako biste svoju sobu ili dnevni boravak pretvorili u pravu oazu, ove blagdanske sezone poklonite si glazbu u njezinom najiskrenijem i najatmosferičnijem izdanju – puštenu s vinyl ploče na gramofonu. Investicija u gramofon jedna je od onih bog koje nikad neće požaliti, a ako već imate gramofon svojoj kolekciji ploča dodajte nekoliko novih albuma i osvježiti svoju svakodnevnu rutinu za opuštanje i uživanje.

POČASTITE SE KOMADOM ODJEĆE KOJI STE SI UVIJEK HTJELI PRIUŠTITI, ALI NIKAD NISTE

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Olivia (@livpurvis)

Uvijek postoje stvari koje se nalaze na našoj listi želja, ali se istovremeno ne nalaze i na listi prioriteta. Među njima uvijek će se naći nekoliko onih savršenih odjevnih komada poput pulovera od najfinijeg kašmira, kožne torbe ili cipela, svilene košulje ili nekog drugog modnog klasik s modernim pomakom. Iako su njihove cijene možda više nego smo navikli izdvojili za jedan odjevni komad, blagdani su idealno vrijeme da u svoju košaricu konačno dodate onaj jedan komad o kojem toliko dugo maštate i svoju garderobu obogatite ne samo novim komadom, već i cijelim iskustvo njegove kupovine i osjećajem koji će vam se vratiti uvijek kad ćete ga nositi.

PRONAĐITE SAVRŠENI PRVI NASLOV ZA SLJEDEĆU GODINU

Bez sumnje, knjiga je jedan od najboljih poklona koji možete pokloniti drugima, ali i sebi. Na svoju policu dodajte nekoliko novih naslova koji će vam na početku još jedne nove godine dati onaj boost inspiracije, pozitivnih misli i energije koji uvijek tražimo nakon što okrenemo novu stranicu.

NAJPOSEBNIJI POKLON REZERVIRAJTE ZA – SEBE

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Petra (@pepamack)

Nakit je jedan od najposebnijih poklona koje možete pokloniti nekome ispod božićne jelke. Iako ćemo nakit najčešće birati za one najposebnije osobe u našem životu, zašto ga ove blagdanske sezone same sebi ne biste počastili predivnim komadom nakita? Jednostavne i efektne, narukvice brenda Pandora idealan su poklon kojeg osim elegantnog karaktera krasi i ona self-love poruka koju ćete uvijek htjeti nositi sa sobom.

BOOKIRAJTE PUTOVANJE ZA SLJEDEĆU GODINU

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lucy Williams | Fashion Me Now (@lucywilliams02)

Iako ne postoji ništa loše ako su se na vašoj listi želja našle samo stvari, nova iskustva i avanture nešto su što ćete im bez sumnje htjeti dodati kako biste se ove blagdanske sezone sjećali uvijek i kako biste u njoj uživali nekoliko dana ili tjedana koje ćete odvojiti za putovanje iz snova. Osim kao savršeni poklon, putovanje je jedno od onih nepredvidljivih iskustava koje uvijek donosi nešto novo i neočekivano, posebno i neponovljivo, a istovremeno je i odličan poticaj za marljivim radom i trudom za onih dana kada će monotonija svakodnevice učiniti svoje.

PRETVORITE KUPAONICU U SPA OAZU

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kiehl’s Since 1851 (@kiehls)

I dok će putovanja uvijek biti posebna jer će nas izvući iz monotonije svakodnevice i ubaciti u vrtlog nepredvidljivih avantura i doživljaja, nekoliko malih stvari može i sasvim obične dane učiniti posebnima. Uz omiljenu glazbu i dobru knjigu koja će vas natjerati da ju pročitate u jednom dahu, nekoliko beauty proizvoda dovoljno je da kupaonicu pretvorite u kućni spa. Naš izbor za one posebne trenutke koje ćemo posvetiti opuštanju i njezi su proizvodi brend Kiehl’s koji će vaš kućni spa ispuniti ugodnim mirisima, a vašu kožu ostaviti svilenkasto mekom i nježnom.

POKLONITE SI NOVE VJEŠTINE I ZNANJA

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jessie Bush (@wethepeoplestyle)

Baš poput putovanja koja će uvijek i bez iznimke donose ne samo avanture i doživljaje, već i nova znanja i nove životne lekcije, upis na tečaj učenja novog jezika ili nove vještine poklon je koji će vam dati mnogo više od trenutnog zadovoljstva i čija će magija trajati mnogo duže od blagdanske sezone. Osim novog znanja ili nove vještine, ovim poklonom zapravo ćete si pokloniti i vrijeme koje ćete posvetiti sebi, ali i nove prijatelje koje ćete upoznati.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori