Prvi pogled na intervju Meghan Markle i princa Harryja s Oprah

Prvi pogled na intervju Meghan Markle
i princa Harryja s Oprah

Najava velikog intervjua Meghan Markle i princa Harryja s Oprah Winfrey emitirana je u nedjelju na kanalu CBS. Točnije, objavljena su dva teasera u trajanju od ukupno jedne minute koji su nam dali uvid u ono što nas čeka.

Meghan i princ Harry otvorili dušu Oprah Winfrey

Ekskluzivni intervju Meghan Markle i princa Harryja sa slavnom voditeljicom bit će emitiran iduću nedjelju, 7. ožujka, na CBS-u. Bit će to prvi put da vojvoda i vojvotkinja od Sussexa govore o svojoj odluci da napuste kraljevsku obitelj i presele u SAD.

Prvi pogled na intervju, koji je sniman u kalifornijskom domu Meghan i Harryja, otkriva da nije bilo teme koja je zabranjena. “Jeste li šutjeli ili su vas ušutkali?”, pita u jednom trenutku Oprah Meghan. “Zvuči kao da je došlo do prijelomne točne”, nastavlja voditeljica u dramatičnoj najavi.

Iako Meghanine odgovore u teaseru nismo čuli, princ Harry, koji se svojoj supruzi pridružio u dijelu intervjua, priznao je da je njegova najveća briga bila da se povijest ne ponovi, misleći na ono što se dogodilo njegovoj majci, princezi Diani. “Znate, doista mi je laknulo i sretan sam što sjedim ovdje s vama, uz svoju suprugu, jer ne mogu ni zamisliti kako je njoj moralo biti prolaziti kroz ovo samoj. Nama je bilo nevjerojatno teško, ali barem smo imali jedno drugo”, rekao je Harry držeći trudnu Meghan za ruku, koja je kimnula glavom u znak slaganja.

“Ovdje ste rekli neke prilično šokantne stvari”, zaključuje Oprah u jednom trenutku.

Intervju u trajanju od dva sata bit će emitiran nakon što je kraljica Elizabeta II. Harryju i Meghan oduzela sva kraljevska pokroviteljstva. U pisanoj izjavi CBS je najavio da će Oprah s Meghan razgovarati o svemu, od trenutka kad je postala članica kraljevske obitelji, preko njezinog braka i majčinstva pa sve do načina na koji se nosi sa životom pod jakim pritiskom javnosti. Kasnije će im se pridružiti princ Harry te će razgovarati o preseljenju u SAD, kao i nadama i željama za svoju obitelj.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori