Meghan i Harry su potpisali višegodišnji ugovor s Netflixom

Meghan i Harry su potpisali
višegodišnji ugovor s Netflixom

Šest mjeseci nakon što su odstupili s kraljevskih dužnosti, princ Harry i Meghan Markle krenuli putem do svojih hollywoodskih karijera. Naime, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa osnovali su produkcijsku kompaniju i potpisali višegodišnji ugovor s Netflixom. Njihova još uvijek neimenovana tvrtka će za streaming servis proizvoditi dokumentarce, igrane filmove, dječji program i druge emisije.

“Naš fokus bit će na stvaranju sadržaja koji informira, ali i daje nadu. Kao novim roditeljima važno nam je i stvaranje inspirativnog obiteljskog programa”, poručili su Harry i Meghan u službenoj izjavi.

Novi život u Kaliforniji

Par se u kolovozu iz Kanade preselio u Kaliforniju nakon što su u siječnju ove godine šokirali sve objavom da namjeravaju napustiti kraljevske dužnosti i radom osigurati financijsku neovisnost. U danima i mjesecima koji su uslijedili, britanski mediji nisu prestajali špekulirati čime će se Harry i Meghan baviti kako bi to zaista uspjeli.

“Nevjerojatno smo ponosni što su Netflix odabrali za svoj kreativni dom i uzbuđeni smo što ćemo s njima ispričati priče koje mogu pomoći u izgradnji otpornosti i povećanju razumijevanja za publiku u cijelom svijetu”, rekao je Ted Sarandos, Netflixov glavni direktor za sadržaj.

Meghan i Harryja ćemo možda imati priliku i gledati na malim ekranima, ali samo u dokumentarnim emisijama. Naime, njihov glasnogovornik je potvrdio da Meghan nema namjeru vratiti se glumi i glumačkom svijetu. Par u Kaliforniji želi raditi nešto što ima smisla, a uz produkcijsku kompaniju namjeravaju pokrenuti i neprofitnu organzaciju Archewell.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori