Zara Home ima divnu kolekciju u kojoj možete pronaći poklone za Majčin dan

Zara Home ima divnu kolekciju u kojoj možete
pronaći poklone za Majčin dan

Zara Home poznata je po svojim kolekcijama koje su u zadnje vrijeme sve više specijalizirane. Često gledamo posebne kolekcije koje su inspirirane umjetnicima ili zavirimo u dom fotografa. I ovog puta Zara Home ima jednu posebnu kolekciju, a ona je vezana za majčin dan. U ovoj posebnoj kolekciji pronaći ćete pregršt ideja koje možete pokloniti ženama koje su majke u vašem životu.

Majčin dan se uvijek isticao kao jedan od najposebnijih dana u godini, a možda je jedan od najtežih zadataka kupiti majci vrijedan poklon. Ponekad imamo osjećaj da što god da kupimo nije dovoljno, no možda se samo trebamo prisjetiti da dokle god smo u poklon uložili ljubavi i truda on je i više nego dovoljan.

Pokloni koji će razveseliti svaku majku

Nova Zara Home kolekcija u sebi ima pregršt poklona koji će uljepšati dan svim majkama u vašem životu. Možete pronaći self care poklone poput kućnog ogrtača, face rollera i spužvica za skidanje šminke. Isto tako možete pronaći razne knjige, mirisne svijeće i cekere. Također, set pidžame i personalizirane torbice za šminku nalaze se na popisu savršenih poklona za majčin dan. Cijelu listu poklona možete pronaći na web stranici Zare Home. Sve što trebate napraviti je odabrati poklon, dodati ga u svoju košaricu, odabrati opciju ‘Gift’ uz pomoću koje će se vaš odabrani poklon zamotati te možete dodati i personaliziranu poruku.

Foto: Zara Home

Preporuka

Zatvori