Donosimo vodič ludih tuluma za doček Nove godine u Zagrebu

Godina se približila kraju i danas je sve u znaku veselog ispraćaja stare i još veselijeg dočeka nove godine. Iako postoji mnogo različitih načina na koje možemo proslaviti novu, od boravka u pidžami do kućnih druženja, ipak će mnogi odabrati popularne gradske lokacije kako bi u zabavi dočekali ponoć. Složili smo popis najzanimljivijih dočeka Nove godine u Zagrebu.

Fuliranje

Zagrijavanje na Fuliranju je već počelo, a od 13 sati stiže – Ljetno kino s live, iza njih slijedi DJ Škrinjica s laganim zagrijavanjem za Novu. Od 19 h Robert Mareković nastavlja s najvećim hitovima i najpopularnijom glazbom.

Sylvester Zagreb run

Od 14:45 na Ribnjaku starta šarena novogodišnja utrka. Idealno za sve rekreativce i one koji žele staru ispratiti sportom. Više detalja pročitajte ovdje.

Tvornica

Sada već tradicionalno u Tvornici se ispraća stara i dočekuje Nova godina. I ove je godine program podijeljen na dva floora; Veliki pogon ponudit će presjek hitova uz koje ćete uplesati u još jednu novu godinu, nadamo se godinu nade bez pandemije. Na plesnom podiju gibat ćete se uz glazbeni mash up selekcije najvećih hitova od 80-tih do danas. Mali pogon okupirat će pak najbolja plesna nekomercijalna alternativna glazba. DJ pultovima žonglirat će reprezentacija iskusnih DJ-a koji su punili zagrebačke klubove i rasprodavali dočeke, a ove godine imamo “special” izbor glazbe Radija Tvornice. Tvornica je rasprodana pa se nadamo da ste svoje ulaznice nabavili na vrijeme.

Vintage Industrial Bar

U petak 31.12. od 19h kreni u iščekivanje Nove godine u svom i našem dobrom starom VIB-u u nadi da ćemo zakoračiti u puno bolju 2022.! Da tome pridonesu, ekipa je složila najbolje od najboljih njihovih glazbenih programa. Cjelovečernji DJ set uz potpuni glazbeni mash up, od soula do trasha, na koji bezbrižno tancate i pijuckate.

Decadance party

Ekipa koja stoji iza legendarnih RNB Confusion partyja radi cool doček ovoga puta u restoran baru Lobbyju, u sklopu Eurotower poslovne zgrade (Adresa: Ivana Lučića 2a). Sve info ovdje.

Čudni Matoš u Katranu

U dvorištu ispred Katrana od 18 sati počinje ludi doček Nove godine uz omiljene hitove devedesetih na koji je ulaz besplatan. Sve informacije potražite ovdje.

Foto: Facebook, Unsplash

0