Super ekipa koja se bavi čuvanjem i animacijom djece na vjenčanjima i eventima

Super ekipa koja se bavi čuvanjem i animacijom
djece na vjenčanjima i eventima

Ispred nas je sezona proljetnih i ljetnih vjenčanja, a kako bi sve bilo savršeno i kako bi se svi prisutni u potpunosti opustili i zabavili, neophodna je dobra organizacija. Jedna stvar o kojoj je bitno razmisliti pri organizaciji jest hoće li na vjenčnju biti djece. Dok se sami ne nađete u situaciji da trebate otići na svadbu ili neki bitan event, a nemate kamo s djecom, vjerojatno i ne biste pomislili da postoji ekipa koja se bavi čuvanjem i animacijom djece baš u takvim prigodama. Kada bake i djedovi nisu dostupni a vjenčanje nišpošto ne smijete propustiti, što s mališanima? Upravo je na super ideju o čuvanju djece u takvim slučajevima došla diplomirana pedagoginja Nina. Još je kao mala sanjala o tome da bude teta u vrtiću, a iako to nije postala, pokrenula je Little Stars by Nina i na drugačiji način ostvarila snove.

Little Stars by Nina

Nina je bila prva u Hrvatskoj koja se odlučila profesionalno baviti animacijom i čuvanjem djece na eventima. Od vjenčanja, rođendana, krstitka, pričesti pa do raznih drugih evenata, ekipa Nininih zvjezdica cijele večeri provodi u igri i raznim zabavnim aktivnostima za djecu od 0 do 12 godina. Sve članice Little Stars by Nina odgojno-obrazovne su struke i u potpunosti predane onome što rade.

Usluge

Osim što se bave animacijom i čuvanjem djece, od njih ćete dobiti i cijeli dječji kutak sa svim potrebnim rekvizitima za zabavu. Jedna od omiljenih aktivnosti sve djece je face painting, tehnika oslikavanja i crtanja po licu. Radi se sa sigurnim bojama, crtež na koži ostaje tek nekoliko sati, a djeci pruža veselje – na jednu večer postaju omiljeni likovi iz crtića. Još jedna mogućnost je i narudžba personaliziranih bojanki.

Za više informacija posjetite službenu stranicu.

Foto: Instagram, Pexels

Učitati još
Zatvori