Najbolji pokloni koje ovog Božića možete pokloniti samima sebi

prettylittlefawn
@prettylittlefawn

Blagdanska sezone donosi bezbroj razloga za veselje – od druženja s najdražim osobama do uživanja u svim adventskim poslasticama. Osim sezone druženja i (pretjeranog) uživanja u hrani i kuhanom vinu, blagdansko vrijeme donosi i sezonu darivanja. Najveći izazov sezone darivanja je pronaći one savršene poklone za najbliže koji će im izmamiti osmijeh na lice.

U kupovanju i biranju božićnih poklona u našem se fokusu uvijek nalaze drugi, dok ćemo same sebe i svoje božićne želje nerijetko staviti na stranu. Ipak, nakon duge i naporne godine iza nas, baš svatko od nas zaslužio se naći na svojoj listi poklona.

prettylittlefawn
@prettylittlefawn

Stigla je sezona darivanja – ove godine ne zaboravite na sebe!

Svatko od nas ima svoju tajnu listu želja na kojoj se nalaze sve one stvari koje se dosad nisu našle na našoj shopping listi jer su uvijek postojale stvari koje su nam bile potrebnije, stvari koje su bile praktičnije ili stvari koje nisu bile unutar našeg tjednog ili mjesečnog budžeta. Blagdanska sezona savršeno je vrijeme da odbacite sva pravila, počastite se jednom shopping avanturom i priuštite si jednu stvar (ili više njih, zašto ne?) s one tajne liste želja.

Kupite planer i krenite s planiranjem najbolje godine ikad ili se počastite onim najfinijim šalom o kojem maštate godinama, ali nikad niste našli opravdanje da si ga priuštite. Opremite se finim beauty proizvodima i svoju kupaonicu pretvorite u oazu za uživanje ili nabavite nekoliko raskošnih sitnica koje će oazu stvoriti i u vašoj spavaćoj sobi, a odmoru na kraju dana dati novu dimenziju. Zašto si ne biste poklonili onaj najposebniji neopipljivi poklon poput doma koji će uvijek biti ispunjen glazbom ili onaj najposebniji opipljivi poklon poput komada nakita koji će vas uvijek podsjećati na trenutak koji se odlučili posvetiti samo sebi.

Uz nekoliko stvari s liste želja, pokloniti si i nova iskustva – putovanje, tečaj jezika, sviranja ili neke druge vještine i uživanje u blagdanskom poklonu za samoga sebe produžite na cijelu nadolazeću godinu.

Nekoliko poklona s naših lista želja koji će se sigurno naći i na vašim izdvojili smo u nastavku.

Zaks zlatna narukvica i zlatne naušnice
Zaks zlatna narukvica i zlatne naušnice
Oysho
Oysho pidžama
Liu Jo
Liu Jo ruksak
Max Mara šal
Max Mara šal
Skintegra
Skintegra
Ženski rokovnik 2019 2020 5
Ženski rokovnik
With Milk set
With Milk coffee set (Selectedd.hr)
Good Times foto album
Good Times foto album (Selectedd.hr)
Slip jastučnica
Slip jastučnica
Jo Malone Pine & Eucalyptus difuzer
Jo Malone Pine & Eucalyptus difuzer

Foto: Instagram, Jo Malone, Liu Jo, Max Mara, Oysho, Sanja Jagatić, Selectedd, Skintegra, Slip, Zaks

0