Journal.hr adventsko darivanje: 5 Starbucks ‘ready to drink’ poklon paketa

Journal.hr adventsko darivanje: 5 Starbucks ‘ready to drink’ poklon paketa

Journalov adventski kalendar kroz godine je postao naša tradicija kojoj se svaki put iznova jako razveselimo, jer znamo da ćemo mnogima od dragih nam čitatelja staviti osmijeh na lice ususret blagdanima. Iznimka, naravno, nije ni ova godina, niti ovaj prosinac, za koji smo posljednjih tjedana pomno pripremali sadržaj našeg adventskog kalendara.

Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana, sve do kraja godine, moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih!

Osvojite 26. poklon u kalendaru – 5 poklon paketa sa 10 Starbucks ‘ready to drink’ napitaka

S dolaskom nove sezone, sve ćemo manje vremena provoditi u zatvorenim prostorima. Više ćemo biti u pokretu, družiti se na otvorenom, a kava će nam pritom biti vjerni suputnik. Starbucks ‘ready to drink’ napitci idealni su za svako doba dana, od jutra do kasnog popodneva. Osim neodoljivih okusa, njihovo cool i praktično pakiranje je također nešto što zaokružuje kompletno iskustvo kupovine i uživanja u ovim napitcima.

Na policama trgovačkih lanaca i benzinskih postaja već sada možete pronaći 5 Starbucks ‘ready to drink’ napitaka koji se piju rashlađeni  – Starbucks Doubleshot Espresso i Starbucks Doubleshot Espresso bez dodanog šećera te 3 prepoznatljiva Frappuccina – CoffeeMocha Caramel.

Journal.hr x Starbucks giveaway

U suradnji s tvrtkom Stanić d.o.o., distributerom Starbucks ready to drink napitaka za Hrvatsku, darujemo vam 5 Starbucks poklon paketa, a u svakom od njih nalazi se 10 ovih novih napitaka.

Sve što morate napraviti kako biste ih osvojili je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @diskont.stanic Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do subote, 26. prosinca 2020. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti 5 dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Update: Sretni dobitnici su @jopy0404, @protegasara, @anakaticic, @viktoriapupek, @iva_zuzul – čestitke!

Foto: Sanja Tušek (Instagram)

Učitati još
Zatvori