Journal.hr adventsko darivanje: Orašari hrvatskog brenda Dr. Drvko

Journal.hr adventsko darivanje: Orašari
hrvatskog brenda Dr. Drvko

Journalov adventski kalendar kroz godine je postao naša tradicija kojoj se svaki put iznova jako razveselimo, jer znamo da ćemo mnogima od dragih nam čitatelja staviti osmijeh na lice ususret blagdanima. Iznimka, naravno, nije ni ova godina, niti ovaj prosinac, za koji smo posljednjih tjedana pomno pripremali sadržaj našeg adventskog kalendara.

Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana, sve do kraja godine, moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih!

Osvojite osmi poklon u kalendaru – Dr. Drvko Orašare s hrvatskim potpisom

Čarobna priča o Orašaru nikada nam ne može dosaditi, a dokazuje to i veliki, ako ne i sve veći interes koji kod kazališne publike iz godine u godinu izaziva izvedba ovog poznatog baleta. U blagdansko doba, osim baleta, posljednjih su godina sve popularnije i figure Orašara, kojima mnoge obitelji ukrašavaju svoj dom, a djeca ih posebno vole. Zanimljivo je da su Orašari koje u vrijeme blagdana možemo pronaći u prodaji zapravo dekorativne varijante drobila za orahe, a neke legende kažu kako ovi šarmantni vojnici štite kuće u kojima se nalaze.

Ako ovih blagdana želite kupiti hrvatsko, svakako zavirite na Instagram profil male domaće radionice imena Dr. Drvko, koja je specijalizirana upravo za ručno rađene drvene predmete. Kod Dr. Drvka pronaći ćete Orašare različitih veličina; one velike i male, te one visine 39cm i 24cm, a nekoliko njih ovaj je domaći brend odlučio podijeliti i čitateljima Journala!

Journal.hr x Dr. Drvko giveaway

Osmi dan Adventa odlučili smo vam uljepšati sa 3 Orašara hrvatskog brenda Dr. Drvko, visine 24cm, u bijeloj, zlatnoj i lila boji! Sve što morate napraviti kako biste ih osvojili je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @dr.drvko Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do ponedjeljka, 7. prosinca 2020. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti troje dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

A post shared by ◇ᴊᴏᴜʀɴᴀʟ (@journal.hr)

Update: Orašare su osvojili @marcelaruntas, @loving_la_ i darja.makric – čestitke!

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori