Journal.hr adventsko darivanje: Bioderma poklon paket

Journal.hr adventsko darivanje:
Bioderma poklon paket

Journalov adventski kalendar kroz godine je postao naša tradicija kojoj se svaki put iznova jako razveselimo, jer znamo da ćemo mnogima od dragih nam čitatelja staviti osmijeh na lice ususret blagdanima. Iznimka, naravno, nije ni ova godina, niti ovaj prosinac, za koji smo posljednjih tjedana pomno pripremali sadržaj našeg adventskog kalendara.

Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana, sve do kraja godine, moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih!

Osvojite 19. poklon u kalendaru – raskošni Bioderma poklon paket

Bioderma je poznati dermatološki brend, čije je ime izvedeno od slogana Biologija u službi dermatologije. Biodermini proizvodi koncipirani su na biologiji kože te na biološkim principima koji određuju sastojke i djelovanje svakog proizvoda. Iz palete Bioderma proizvoda izdvajaju se linije proizvoda Atoderm za suhu i atopičnu kožu, Sebium za masnu, mješovitu i nečistu kožu te Sensibio za izrazito osjetljivu kožu koja pojačano reagira na agresivne kozmetičke sastojke. Tu su i Photoderm proizvodi za zaštitu kože od štetnog djelovanja sunčevog zračenja, a apsolutna kraljica ponude svakako je Sensibio H2O micelarna voda, prva u svijetu, koja je ove godine proslavila svoj 25. rođendan.

Journal.hr x Bioderma giveaway

19. dan Adventa odlučili smo vam uljepšati raskošnim Bioderma poklon paketom, za sve one koji su već dobro upoznati s Bioderma asortimanom ili pak za one koji se s tek spremaju upoznati s njime. Darujemo kutiju punu Bioderma bestsellera, a sve što morate napraviti kako biste ju osvojili je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @biodermacroatia Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do petka, 18. prosinca 2020. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Update: Sretna dobitnica je @ljubicakanic – čestitke!

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori