Journal.hr adventsko darivanje: 2 Gaia Naturelle poklon paketa

Journal.hr adventsko darivanje: 2 Gaia
Naturelle poklon paketa

Journalov adventski kalendar kroz godine je postao naša tradicija kojoj se svaki put iznova jako razveselimo, jer znamo da ćemo mnogima od dragih nam čitatelja staviti osmijeh na lice ususret blagdanima. Iznimka, naravno, nije bila ni 2020. godina, niti prosinac iza nas, za koji smo posljednjih tjedana pomno pripremali sadržaj našeg adventskog kalendara.

Nakon nemilih događaja i teških dana odlučili smo dovršiti darivanje i donijeti vam malo dobrog raspoloženja.

Na Journal.hr Instagram profilu naredna tri dana moći ćete dočekati još tri poklona i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih!

Osvojite 30. poklon u kalendaru – 2 Gaia Naturelle poklon paketa

Gaia Naturelle, poznati je regionalni brend dodataka prehrani u tekućini s kolagenom, MSM-em, vitaminima i cinkom – za mladoliki izgled, čvrste nokte i sjajnu kosu, a tu je još i njegova prirodna kozmetika.

Broj 1 proizvod u portfelju brenda s kojim je Gaia Naturelle uvjerljivo pokorila regiju, upravo je gore spomenuti Kolagen shot, jedini tekući dodatak s kolagenom, MSM-om i vitaminom C, koji sinergijski djeluju na kožu, kosu, nokte, ali i na zglobove, kosti, hrskavicu, probavu… Povratne informacije i recenzije proizvoda redovito su vrlo pozitivne, a žene nakon korištenja ističu kako dobivaju sjajne rezultate.

Baš zato, za vas smo u našem adventskom kalendaru pripremili i 2 Gaia Naturelle poklon paketa, a u svakom od njih nalaze se 2 Kolagen shota i jedna krema za lice. Krema je prirodna, sadrži hijaluron, MSM i smilje. MSM je djelotvoran i u kozmetici, jer smiruje kožu. 

Journal.hr x Gaia Naturelle giveaway

Sve što morate napraviti kako biste osvojili svoj Gaia Naturelle poklon paket je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @gaianaturelle_adria Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do utorka, 5. siječnja 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dvoje sretnih dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Foto: Sanja Tušek (Instagram)

Učitati još
Zatvori