Osvojite Journal Summer Box, najtraženiju poklon kutiju ovog ljeta!

Osvojite Journal Summer Box,
najtraženiju poklon kutiju ovog ljeta!

Prije nekoliko dana, na odabrane adrese klijenata, suradnika i prijatelja Journala stigao je naš goody box. On je inače postao poznat kao ekstenzija svakog Journal partyja, ljetnog ili zimskog, no budući da se ove godine nismo imale priliku zabavljati na sada već tradicionalan Journal način, ipak smo odlučile nastaviti tradiciju goody boxa i njime razveseliti ljeto mnogima.

Journal Summer Box

Ono što nas je iznenadilo nakon lansiranja ove posebne kutije u limitiranom izdanju, bile su brojne pozitivne reakcije naših čitateljica i čitatelja, koje su nadmašile sva naša očekivanja. Upravo su te reakcije, vezane uz Journal Summer Box, ali i poruke podrške našem dosadašnjem i daljnjem radu, dale jaki vjetar u leđa daljnjim planovima i potaknule nas na to da Journalov goody box učinimo dostupnim mnogo širem krugu ljudi.

Dok se bavimo tim razmišljanjem i planiranjem, u međuvremenu smo odlučile razveseliti dan, tjedan ili cijeli mjesec jednoj našoj sretnoj čitateljici ili čitatelju – naravno, Journal Summer Boxom.

Kako ga osvojiti? Otkrivamo u nastavku.

Darujemo vas Journal Summer Boxom

Igramo se na Journal.hr Instagram stranici, a sve što morate napraviti kako biste sudjelovali u ovom darivanju je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Kliknuti like na objavu
  3. U komentaru označiti osobu s kojom biste voljeli podijeliti sadržaj Journal Summer Boxa

Giveaway traje do nedjelje (26. srpnja) do ponoći, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnicu ili dobitnika. Sretno!

Update članka: Dobitnica je @mihaela_vz. Čestitamo!

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori