Journal adventsko darivanje: PlayStation kontroler i PS+ pretplata na 12 mjeseci

Journal adventsko darivanje: PlayStation
kontroler i PS+ pretplata na 12 mjeseci

Od 2018. godine kada smo započeli pa sve do danas, stvorili smo jednu jako nam dragu tradiciju Journal adventskog darivanja, pa iznimka naravno nije ni ova godina; dapače, na samom kraju 2021. odlučili smo vam još više razvedriti godinu na izmaku i pridonijeti tome da ju pamtite i po mnogim dobrim stvarima.

Journal adventsko darivanje

Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih! Ovogodišnje darivanje donosi čak 40-ak poklona, što znači da će svatko od vas pronaći ponešto za sebe, a mi se unaprijed veselimo što ćemo imati priliku uljepšati vam blagdane.

Osvojite jedanaesti poklon u kalendaru – PlayStation kontroler i PlayStation Plus pretplatu na 12 mjeseci

Bežični upravljač DualSense za konzolu PS5 nudi sveobuhvatne dodirne povratne informacije2, dinamičke adaptivne okidače2 i ugrađeni mikrofon integriran u legendarni dizajn. Dolazi u novo lansiranim bojama Cosmic Red i Midnight Black, a ima ugrađeni mikrofon i priključak za slušalice. Dinamičke vibracije u vašim rukama mogu simulirati osjećaje svega, od okoliša do trzaja različitog oružja. Iskusite različite razine sile i napetosti dok komunicirate sa svojom opremom u igri i s okolišom. Od zatezanja sve čvršće uzice lûka do naglog kočenja u jurećem automobilu – sada možete osjetiti fizičku vezu s onim što radite i što se događa na zaslonu.

PlayStation Plus je usluga pretplate koja članovima daje dvije besplatne igre za preuzimanje svaki mjesec, kao i pristup online igranju za više igrača, ekskluzivne popuste iz PlayStation Store trgovine, 100 GB pohrane u oblaku za spremanje igara i bonus sadržaj poput stavki u igri. Za vlasnike konzola PS5, članstvo za PlayStation Plus također omogućuje pristup kolekciji igara PlayStation Plus Collection, koja sadrži PS4 naslove poput God of Wara, Days Gone, Uncharted 4: A Thief’s End i mnogih drugih.

PS Plus pretplata se može kupiti direktno putem PS Store trgovine ili kod odabranih prodajnih partnera. DualSense se može kupiti kod odabranih prodajnih partnera.

Journal x PlayStation giveaway

PlayStation vas daruje kontrolerom i voucherom PS+ u trajanju od 12 mjeseci, a sve što morate napraviti kako biste osvojili navedeno je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @playstationhr Instagram profil
  3. Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do četvrtka, 9. prosinca 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Update: Sretna dobitnica je @juricka0703 – čestitke!

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori