Journal adventsko darivanje: Konzum poklon kartica u vrijednosti od 1.000 kuna

Journal adventsko darivanje: Konzum poklon
kartica u vrijednosti od 1.000 kuna

Od 2018. godine kada smo započeli pa sve do danas, stvorili smo jednu jako nam dragu tradiciju Journal adventskog darivanja, pa iznimka naravno nije ni ova godina; dapače, na samom kraju 2021. odlučili smo vam još više razvedriti godinu na izmaku i pridonijeti tome da ju pamtite i po mnogim dobrim stvarima.

Journal adventsko darivanje

Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih! Ovogodišnje darivanje donosi čak 40-ak poklona, što znači da će svatko od vas pronaći ponešto za sebe, a mi se unaprijed veselimo što ćemo imati priliku uljepšati vam blagdane.

Osvojite 14. poklon u kalendaru – Konzum poklon karticu u vrijednosti od 1.000 kuna

Odaberite najfinije proizvode za blagdanski stol i najljepše poklone za najdraže uz Konzum poklon karticu! Ovih blagdana ne morate puno razmišljati o idealnim poklonima jer sve što trebate nalazi se u Konzumu. Uz 1.000 kn na poklon kartici pružaju vam se veeelike mogućnosti izbora zbog čega kupnja postaje još veći užitak i zabava.

Poklon kartica iskoristiva je na svim Konzum prodajnim mjestima, vrijedi 12 mjeseci, a s njome je moguće platiti cjelokupni ili djelomični iznos.

Ako vam kojim slučajem nedostaje inspiracije, ne brinite, ove godine ih je Konzum pripremio pregršt, a jedna je stvaaarno posebna i ukusna –  ultimativna blagdanska kuharica poznatog chefa Melkiora Bašića. Pripremite baš poput pravog chefa tradicionalne recepte s modernim štihom za svoju obitelj i prijatelje jer najljepši Božić je kad smo zajedno! Ovaj blagdanski specijal možete jednostavno downloadati na www.konzum.hr/blagdani.

Journal x Konzum giveaway

Sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj vrijedan poklon je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @konzumhr Instagram profil
  3. Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do ponedjeljka, 13. prosinca 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Update: Sretna dobitnica je @bukovac.natalija – čestitke!

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori