Journal adventsko darivanje: JYSK baršunasta fotelja

Journal adventsko darivanje: JYSK
baršunasta fotelja

Od 2018. godine kada smo započeli pa sve do danas, stvorili smo jednu jako nam dragu tradiciju Journal adventskog darivanja, pa iznimka naravno nije ni ova godina; dapače, na samom kraju 2021. odlučili smo vam još više razvedriti godinu na izmaku i pridonijeti tome da ju pamtite i po mnogim dobrim stvarima.

Počelo je Journal adventsko darivanje

Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih! Ovogodišnje darivanje donosi čak 40-ak poklona, što znači da će svatko od vas pronaći ponešto za sebe, a mi se unaprijed veselimo što ćemo imati priliku uljepšati vam blagdane.

Osvojite drugi poklon u kalendaru – predivnu JYSK fotelju u sivoj boji

Da JYSK ima dizajnerski privlačne i zbilja kvalitetne komade namještaja u svojoj ponudi, najbolje će vam dokazati ova fotelja, koja ima sve najbolje ocjene kupaca u webshopu brenda.

Fotelja FAUSING udoban je komad namještaja, karakterističnog skandinavskog dizajna u antracit sivoj boji baršuna. Radi se o zanimljivoj kombinaciji školjka sjedišta s metalnim crnim nogama što čini dobar spoj za trenutke opuštanja.

Proizvod je moguće naručiti putem JYSK web shopa, s mogućnošću dostave na kućnu adresu ili na odabranu JYSK trgovinu.

Journal.hr x JYSK giveaway

JYSK je za jednu sretnu čitateljicu ili čitatelja Journal.hr-a pripremio svoju baršunastu fotelju FAUSING. Sve što morate napraviti kako biste ju osvojili je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @jyskhr Instagram profil
  3. Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do utorka, 30. studenog 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Update: Sretna dobitnica je @carmen_vugrin, čestitke!

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori