Journal adventsko darivanje: Jo Malone London poklon paket

Journal adventsko darivanje: Jo
Malone London poklon paket

Od 2018. godine kada smo započeli pa sve do danas, stvorili smo jednu jako nam dragu tradiciju Journal adventskog darivanja, pa iznimka naravno nije ni ova godina; dapače, na samom kraju 2021. odlučili smo vam još više razvedriti godinu na izmaku i pridonijeti tome da ju pamtite i po mnogim dobrim stvarima.

Journal adventsko darivanje

Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih! Ovogodišnje darivanje donosi čak 40-ak poklona, što znači da će svatko od vas pronaći ponešto za sebe, a mi se unaprijed veselimo što ćemo imati priliku uljepšati vam blagdane.

Osvojite 26. poklon u kalendaru – Jo Malone London poklon paket

Jo Malone London je britanski mirisni i lifestyle brend koji u svojoj ponudi nudi mirise za žene i muškarce, Bath&Body program i Home program.

Jo Malone London proizvodi su dostupni u Ilici 7; Douglas parfumerije u Arena Centru i CCO West i Fabuspotu web-u.

Journal x Jo Malone London giveaway

Brend Jo Malone London za vas je pripremio raskošno elegantan poklon paket u kojem ćete pronaći tri proizvoda iz Pomegranate Noir kolekcije: Room Spray, Body Cream i Shower Gel.

Darujemo jednog sretnog čitatelja, a sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj vrijedan poklon je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @jomalonelondon Instagram profil
  3. Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do subote, 25. prosinca 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnog dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Update: Sretna dobitnica je @nina_kristinafrkovic – čestitke!

Foto: Marija Laća

Preporuka

Zatvori