Journal adventsko darivanje: Dvije torbe hrvatskog brenda MIKO Fashion

Journal adventsko darivanje: Dvije torbe
hrvatskog brenda MIKO Fashion

Od 2018. godine kada smo započeli pa sve do danas, stvorili smo jednu jako nam dragu tradiciju Journal adventskog darivanja, pa iznimka naravno nije ni ova godina; dapače, na samom kraju 2021. odlučili smo vam još više razvedriti godinu na izmaku i pridonijeti tome da ju pamtite i po mnogim dobrim stvarima.

Journal adventsko darivanje

Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih! Ovogodišnje darivanje donosi čak 40-ak poklona, što znači da će svatko od vas pronaći ponešto za sebe, a mi se unaprijed veselimo što ćemo imati priliku uljepšati vam blagdane.

Osvojite 19. poklon u kalendaru – dvije torbe hrvatskog brenda MIKO Fashion

MIKO fashion hrvatski je brend koji se bavi dizajnom ženskih torbi. Prepoznatljive su po tome što ih krase stilizirani motivi Šokica i Šokaca. Brand je predstavio svoju devetu kolekciju Childhood koju karakteriziraju jasne linije i akromatski tonovi te je na taj način sva pažnja usmjerena na motiv Šokice koji krasi torbu. Uz svaku torbu, moguće je naručiti i personalizirani motiv. Vrlo su praktične i multifunkcionalne budući da se svaka torba može nositi na više načina. Proizvodi se mogu kupiti na web stranici.

Journal x MIKO Fashion giveaway

Darujemo dvoje naših čitatelja/pratitelja, a sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj vrijedan poklon je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @mikofashion.hr Instagram profil
  3. Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do subote, 18. prosinca 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti 2 dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Update: Sretne dobitnice su @zrinkagabriella (bucket bag) i @hedda.ooo (torba preko ramena) – čestitke!

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori