Journal adventsko darivanje: Designer Outlet Croatia poklon kartica od 1.000 kuna

Journal adventsko darivanje: Designer Outlet Croatia poklon kartica od 1.000 kuna

Od 2018. godine kada smo započeli pa sve do danas, stvorili smo jednu jako nam dragu tradiciju Journal adventskog darivanja, pa iznimka naravno nije ni ova godina; dapače, na samom kraju 2021. odlučili smo vam još više razvedriti godinu na izmaku i pridonijeti tome da ju pamtite i po mnogim dobrim stvarima.

Počelo je Journal adventsko darivanje

Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih! Ovogodišnje darivanje donosi čak 40-ak poklona, što znači da će svatko od vas pronaći ponešto za sebe, a mi se unaprijed veselimo što ćemo imati priliku uljepšati vam blagdane.

Osvojite šesti poklon u kalendaru – Designer Outlet Croatia poklon karticu od 1.000 kuna

Samo dvadesetak minuta udaljen od centra Zagreba, Designer Outlet Croatia je savršena shopping destinacija za pravi mali modni izlet. Šetnja njegovim šarenim ulicama vodi vas od najpopularnijih modnih brendova danas poput brendova Patrizia Pepe, Hugo Boss, Ted Baker, Guess i Replay do omiljenih sportskih brendova poput adidasa i Under Armoura.

Uz više od 100 modnih i lifestyle brendova, u ovom ćete shopping gradiću pronaći i savršeno mjesto za predah od shopping i uvijek dobrodošlu šalicu kave. Najbolje od svega – Designer Outlet Croatia je jedina shopping destinacija na kojoj odlični popusti nikad ne prestaju!

Sve što želite ili trebate, već vas čeka u Designer Outletu Croatia, a jedino što vam još nedostaje je dobar džeparac. Za to smo se pobrinuli mi!

Journal x Designer Outlet Croatia giveaway

Designer Outlet Croatia ovog vas adventa daruje poklon karticom u vrijednosti od 1.000 kuna, a sve što morate napraviti kako biste ju osvojili je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @designeroutletcroatia Instagram profil
  3. Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do subote, 4. prosinca 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Update članka: Sretna dobitnica je @vale.kolak. Čestitke!

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori