Journal adventsko darivanje: DermaCare poklon bon u vrijednosti od 1.000 kuna

Od 2018. godine kada smo započeli pa sve do danas, stvorili smo jednu jako nam dragu tradiciju Journal adventskog darivanja, pa iznimka naravno nije ni ova godina; dapače, na samom kraju 2021. odlučili smo vam još više razvedriti godinu na izmaku i pridonijeti tome da ju pamtite i po mnogim dobrim stvarima.

Journal adventsko darivanje

Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih! Ovogodišnje darivanje donosi čak 40-ak poklona, što znači da će svatko od vas pronaći ponešto za sebe, a mi se unaprijed veselimo što ćemo imati priliku uljepšati vam blagdane.

Osvojite 40. poklon u kalendaru – DermaCare poklon bon u vrijednosti od 1.000 kuna

DermaCare centar među vodećim je u Hrvatskoj za pružanje profesionalnih kozmetičkih usluga i nudi široku paletu vrhunskih dermo-kozmetičkih proizvoda (Dermalogica, jane iredale i Advanced Nutrition Programme). Svojim rasponom i obujmom usluga te multidisciplinarnim pristupom najsloženijim problemima kože, DermaCare centar zauzima jedinstveni položaj.

“Pratimo sve što se događa u svijetu njege i ljepote kako bismo ispunili sve želje i potrebe naših klijenata. Koristimo samo najbolje od naprednih tehnika, tehnologija i edukacija što nam omogućuje kontinuirani razvoj. Godine iskustva i dosadašnji postignuti rezultati pružit će vam sigurnost glede jedinstvene i profesionalne usluge koju pružamo. Kao rezultat toga, naši savjeti, stručno propisani proizvodi i tretmani će vam pomoći da postignete ciljeve u njezi kože”, otkrivaju nam iz DermaCare centra.

Ako i vi želite dobiti jedinstvenu uslugu osmišljenu isključivo prema potrebama zdravlja i ljepote vaše kože, danas imate priliku osvojiti DermaCare poklon bon u vrijednosti od 1.000 kuna.

Journal x DermaCare giveaway

Poklon bon u vrijednosti od 1.000 kuna možete potrošiti u DermaCare centrima Teslina ili Arena Centar u Zagrebu, na tretman po izboru. Ondje će vam pružiti individualni pristup, što znači da ćete u dogovoru s terapeutom odabrati tretman prema potrebama svoje kože. Bon vrijedi 6 mjeseci i može se iskoristiti jednom.

Darujemo jednog sretnog čitatelja, a sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj vrijedan poklon je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @dermacarehrvatska profil
  3. Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do subote, 8. siječnja 2022. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnog dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Foto: Marija Laća

2