Journal adventsko darivanje: 6-mjesečna zaliha Pampers pelena

Journal adventsko darivanje:
6-mjesečna zaliha Pampers pelena

Od 2018. godine kada smo započeli pa sve do danas, stvorili smo jednu jako nam dragu tradiciju Journal adventskog darivanja, pa iznimka naravno nije ni ova godina; dapače, na samom kraju 2021. odlučili smo vam još više razvedriti godinu na izmaku i pridonijeti tome da ju pamtite i po mnogim dobrim stvarima.

Počelo je Journal adventsko darivanje

Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih! Ovogodišnje darivanje donosi čak 40-ak poklona, što znači da će svatko od vas pronaći ponešto za sebe, a mi se unaprijed veselimo što ćemo imati priliku uljepšati vam blagdane.

Osvojite deveti poklon u kalendaru – 6-mjesečnu zalihu Pampers Premium Care pelena

Pampers Premium Care pruža najbolju Pampersovu zaštitu za nježnu bebinu kožu. To je zato što ima ekskluzivni sloj Derma Comfort koji sa svojim upijajućim porama odvlači vlažnost i stolicu od bebine kože te ih zaključava unutar pelene. Pelene imaju mekana i široka krilca te dvostruke trakice oko nogu kako bi se sprječilo curenje. Uz to pelene su certificirane s Oeko-Tex 100 standardom.

Journal x Pampers giveaway

Pampers vas daruje 6-mjesečnom zalihom Pampers Premium Care pelena u veličini 4, a sve što morate napraviti kako biste ju osvojili je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @pampers_hr Instagram profil
  3. Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do utorka, 7. prosinca 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Update: Sretna dobitnica je @irenastanic1 – čestitke!

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori