Journal adventsko darivanje: Tri Amaranthine narukvice s poludragim kamenjem

Journal adventsko darivanje: Tri Amaranthine
narukvice s poludragim kamenjem

Od 2018. godine kada smo započeli pa sve do danas, stvorili smo jednu jako nam dragu tradiciju Journal adventskog darivanja, pa iznimka naravno nije ni ova godina; dapače, na samom kraju 2021. odlučili smo vam još više razvedriti godinu na izmaku i pridonijeti tome da ju pamtite i po mnogim dobrim stvarima.

Journal adventsko darivanje

Na Journal.hr Instagram profilu posljednjih ste tjedana imali priliku osvojiti različite poklone, a sada je i službeno stigao njegov kraj. Šlag na kraju Journal adventskog darivanja je domaći brend nakita Amaranthine, koji vam poklanja svoje 3 predivne narukvice.

Osvojite 42. poklon u kalendaru – 3 narukvice s poludragim kamenjem domaćeg brenda nakita Amaranthine

O Amaranthine nakitu već puno znate. Taj brend koji spaja moderno, minimalističko s boemskim šikom u zadnjoj kolekciji naglasak stavlja na poludrago kamenje u fasetiranoj izvedbi koji poludragom kamenju daje životan svjetlucajući izgled. 

Dozvolite si istraživati značenje i simboliku kristala poludragog kamenja, energiju koju nose i blagodati koje mogu unijeti u vaš život. Nakit je protkan srebrnim elementima i poludragim kamenjem spojenim satenskim trakicama i ručno pletenim čvorićima.

U ovom darivanju darujemo 3 narukvice od granata, crnog spinela i lapis lazulija.

Granat je inače kristal mjeseca siječnja. Potiče odvažnost, hrabrost, jača povjerenje i snagu volje, vjernost i iskrenost. 

Crni spinel zaštitni je kristal koji odbija negativnost i prizemljuje korisnika, a priziva inspiraciju i osnaživanje, a da ne preplavi druge.

Lapis lazuli je kristal koji pozitivno utječe na tijelo i um, te pomaže postizanju fizičkog i mentalnog sklada. Promicatelj je međuljudskih odnosa gdje se ističe kao simbol obiteljske povezanosti, ljubavi i radosti. Potiče kreativnost, oslobađa inuticiju i razinu svjesnosti.

Journal x Amaranthine giveaway

Darujemo troje sretnih dobitnika, a sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj vrijedan poklon je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @amaranthine_collection  Instagram profil
  3. Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do ponedjeljka, 10. siječnja 2022. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti troje sretnih dobitnika!

Update: Sretne dobitnice su @ladii_dadii, @wild.and.fyne i @lucijaagoluub – čestitke!

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori