Journal adventsko darivanje: Philips Sonicare Prestige četkica za zube

Journal adventsko darivanje: Philips
Sonicare Prestige četkica za zube

Od 2018. godine kada smo započeli pa sve do danas, stvorili smo jednu jako nam dragu tradiciju Journal adventskog darivanja, pa iznimka naravno nije ni ova godina; dapače, na samom kraju 2021. odlučili smo vam još više razvedriti godinu na izmaku i pridonijeti tome da ju pamtite i po mnogim dobrim stvarima.

Danas počinje Journal adventsko darivanje

Naše adventsko darivanje za 2021. godinu službeno kreće DANAS! Na Journal.hr Instagram profilu ovih ćete dana moći pronaći različite poklone i ako budete dovoljno brzi (jer je jedan poklon dostupan samo 24 sata) – osvojiti neki od njih! Ovogodišnje darivanje donosi čak 40-ak poklona, što znači da će svatko od vas pronaći ponešto za sebe, a mi se unaprijed veselimo što ćemo imati priliku uljepšati vam blagdane.

Osvojite prvi poklon u kalendaru – Philips Sonicare Prestige 9900 četkicu za zube

Philips Sonicare Prestige 9900 je pametna sonična četkica koja prepoznaje način na koji četkate zube i prilagođava se načinom rada vašim željama i potrebama.

Četkicu pokreće napredna i klinički testirana sonična tehnologija, koja pokreće sve Philips Sonicare četkice. Sonicare Prestige 9900 je najnoviji model Sonicare četkice, unaprijeđen revolucionarnom i pametnom Philips SenseIQ tehnologijom. SenseIQ tehnologija prepoznaje način na koji četkate, prilagođava način rada i brine o zdravlju za vaše najbolje rezultate. Četkica je nježna za zube i desni i preporuča se svima onima koji žele očuvati i poboljšati zdravlje i bjelinu zuba i desni. Preporučuje ju Hrvatsko paradontološko društvo kao i brojni stomatolozi.

Journal.hr x Philips giveaway

Philips je za jednu sretnu čitateljicu ili čitatelja Journal.hr-a pripremio Philips Sonicare Prestige 9900 četkicu za zube. Sve što morate napraviti kako biste ju osvojili je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @philips_hr Instagram profil
  3. Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Igramo se na Journal.hr Instagramu do ponedjeljka, 29. studenog 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Update: Sretna dobitnica je @mama_s_pedigreom – čestitke!

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori