Snimili smo Halloween editorijal koji bi vas mogao inspirirati za ‘najstrašniju’ noć u godini

Snimili smo Halloween editorijal koji bi vas mogao inspirirati za ‘najstrašniju’ noć u godini

Pred nama je najstrašnija noć u godini! 31. listopada obilježava se Halloween, a iako nije naš praznik, već smo ga davno prisvojili kao zabavnu razonodu. Posljednjih godina po gradu postoji mnogo tematskih Halloween partyja na kojima se možete dobro zabaviti i, naravno, kostimirati jer je Noć vještica noć u kojoj možete biti što god poželite.

Halloween party u vlastitom dvorištu

Halloween party možete organizirati i kod kuće, a sve što vam treba su kostimi, slatkiši, prikladne dekoracije i malo kreativnosti. Klinci će uživati u maskiranju i igri s prijateljima, a usput ćete se i vi dobro zabaviti! Ako ne znate kako napraviti druženje za mališane u svom dvorištu, Studio Eventastic će vam pomoći idejom. Većinu toga možete iskoristiti i za party za odrasle.

Kao što smo već napisali, ne treba vam puno stvari. Mi smo neobične proizvode pronašli u asortimanu concept storea Eventastic. Odaberite tanjure i čaše prigodnih boja, ne moraju nužno biti tematskog uzorka, a slamke ukrasite motivima bundeva izrezanih iz papira. Stol ukrasite bundevama, dodajte malo paučine i nekoliko umjetnih paukova. Bundeve možete staviti i oko stola, a paučinu razvući i po stablima.

Klinci će uživati u kreativnoj igri

Još vam je preostalo da kostimirate mališane i zabava može početi. Djeca tijekom druženja mogu rezbariti bundeve, crtati ili nešto izrađivati. Naš prijedlog su duhovi od lizalica koje je vrlo jednostavno napraviti. Trebaju vam samo papirnate maramice ili bijele salvete, komadić trakice, crni flomaster i, naravno, lizalice. Lizalicu “obucite” u maramicu, flomasterom joj nacrtajte oči i usta i na kraju zavežite vrpcom. Lizalica duh je spremna da nekoga obradujete slatkim iznenađenjem.

Nemojte zaboraviti na ljubimce

I na kraju, ukoliko i vaši ljubimci sudjeluju u druženju, nemojte ih zaboraviti kostimirati. Naša Cikla je bila više nego oduševljena kostimiranom igrom.

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori