Humanitarne Borboleta narukvice za Ukrajinu

Humanitarne Borboleta narukvice za Ukrajinu

Renomirani brend nakita, Borboleta u suradnji s Hrvatskom ljekarničkom komorom pokrenuo je hvalevrijednu akciju prikupljanja sredstava za kupnju lijekova i  medicinskih proizvoda za stradale u Ukrajini.

Borboleta narukvice u bojama ukrajinske zastave

Naime, kako bi pridonijeli nastojanjima u prikupljanju humanitarne pomoći, uz istovremeno širenje poruka podrške i mira, brend Borboleta je posebno za ovu namjenu dizajnirao muške i ženske narukvice sa simbolima srca i mira, u bojama ukrajinske zastave, čijom se kupnjom izravno pomaže ukrajinskom narodu.

Sav prihod od prodaje ovih narukvica, koje su već dostupne na svim Borboleta prodajnim mjestima u Hrvatskoj i ostatku Europe te na online shopu, uplatit će se na račun koji je Hrvatska ljekarnička komora otvorila za prikupljanje donacija. Tako prikupljena sredstva utrošit će se za kupnju kritično potrebnih lijekova i medicinskih proizvoda za stradalnike u ratom zahvaćenoj Ukrajini.

Plemenita suradnja

„Pozivamo sve da, kao i hrvatski ljekarnici, podrže ovu humanitarnu i humanu akciju. Naglasila bih ovu komponentu humanog, jer nema plemenitijeg i humanijeg čina od spašavanja ljudskog života, a ovim aktivnostima činimo upravo to. Svatko od nas donacijom daje doprinos zaštiti i očuvanju najvrjednijeg; zdravlja i života ljudi u ovim teškim okolnostima.

Osim kupnjom narukvice, naši sugrađani se ovoj humanitarnoj akciji, kroz koju će se sva skupljena sredstva utrošiti na kupnju lijekova i medicinskih proizvoda za ukrajinski narod, mogu priključiti i novčanim donacijama izravno na račun otvoren za tu svrhu.“ – rekla nam je Ana Soldo, predsjednica Hrvatske ljekarničke komore.

„Ponosni smo što smo pokrenuli suradnju s Hrvatskom ljekarničkom komorom kako bi zajedničkim snagama pomogli prikupiti sredstva za kupnju lijekova i medicinskih proizvoda za najpotrebitije u Ukrajini te kako bi poslali poruku mira i podrške.

Borboleta se ovim putem želi zahvaliti i svim kupcima – sudionicima ove akcije, koji nam pomažu u inicijativi prikupljanja pomoći za Ukrajinu“ – dodaje Tajana Lisičar, direktorica Borbolete.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori