Terasa omiljenog zagrebačkog coctail bara ovog je vikenda ‘place to be’

Terasa omiljenog zagrebačkog coctail bara ovog je vikenda ‘place to be’

Ušli smo u posljednji vikend kolovoza što znači da nam se ljeto polako približava kraju. Ako ste se tek vratili s godišnjeg odmora u Zagreb i ne znate kako provesti vikend, a uz to ste veliki ljubitelji gina, imamo super prijedlog!

Gin Weekend u najljepšem vrtu u gradu

Već petu godinu za redom u A most unusual gardenu slavi se kraj ljeta na omiljenom Gin Weekendu, festivalu gina koji ni ove godine nećete htjeti propustiti. Na terasi omiljenog zagrebačkog coctail bara čekaju vas premium vrste gina od kojih barmeni pripremaju koktele na bazi gina i gin tonic u različitim varijantama.

Kada ogladnite, tu je ekipa iz Nekić Trucksa koja će vam pripremiti nekoliko varijanti pulled pork sendviča po kojima su poznati. A nakon odličnog burgera i čaše omiljenog gin koktela, zasladite se Neka jedu kolače slasticama. Obavezno probajte i sladoled na bazi gina – Raspberry Gin & Hazelnut Crumble.

Danas je posljednji dan Gin Weekenda pa ako ste ljubitelj gina i volite dobar provod, znate gdje morate uputiti. Vrata najljepšeg vrta u Zagrebu otvaraju se u 18 sati, a za dobru glazbu koja traje do ponoći pobrinut će se DJ Marco Cole.

Sve ostale informacije i novosti možete pratiti na Facebooku i Instagramu.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori