Garbage prvi put stiže u Hrvatsku – slušamo ih na IN Musicu #14

Garbage prvi put stiže u Hrvatsku –
slušamo ih na IN Musicu #14

Nakon što je brojne fanove razveselila vijest kako će ovogodišnji program IN Musica začiniti velikani rock glazbe – The Cure, organizatori izlaze u javnost s još odličnih imena. Lineupu koji je ove godine jači nego ikad pridružili su se Garbage. Ovu je vijest i sam band podijelio na svom službenom Facebook profilu.

Ovaj je band prisutan već 20 godina na sceni, a i dalje ne prestaje oduševljavati mnogobrojnu publiku iz cijelog svijeta. U širokom opsegu njihovog glazbenog stvaralaštva upisuju se brojne nagrade i priznanja koji svjedoče ne samo o tome koliko je The Garbage omiljen među publikom već i kada je riječ o profesionalnim glazbenicima i glazbenim stručnjacima. Ukratko, hvali ih i publika i kritika.

Novi album najavljen ove godine

Do sada su, između ostalog, osvojili tri Grammy nominacije. Drugi album Version 2.0 dugo je žario i palio svjetskim top ljestvicama, a kao potvrda velikog uspjeha za ovaj album pripale su im i dvije Grammy nominacije, a album je proglašen jednim od najboljih albuma 1999. od strane kritike.

Generacije su odgojene na njihovim hitovima, stoga možemo očekivati pravi vatromet odlične energije na najvećem open air festivalu u Hrvatskoj. Osim što će se publika zabavljati uz dobro poznate stare hitove poput “Stupid Girl” i “Only Happy When It Rains”, za ovu je godinu band najavio i sedmi studijski album pa će zagrebačka publika dobiti priliku čuti nove stvari uživo.

Foto: Garbage

Učitati još
Zatvori