Emmezeta ima najljepšu božićnu kampanju koju ćete vidjeti ovih blagdana

Emmezeta ima najljepšu božićnu kampanju
koju ćete vidjeti ovih blagdana

Božićno vrijeme je ono koje nas podsjeća da dobra djela usrećuju onog tko daje i onog tko prima. To je vrijeme u kojem živi čarolija. Odrasle na čaroliju vremenom treba podsjećati, a djeca u nju uvijek vjeruju.

Ovih blagdana, Emmezeta ima želju pokazati kako čarolija uistinu postoji. Odlučili su napraviti nešto posebno, obogatiti dušu, napuniti srce, potaknuti na dobra djela, podsjetiti na ljubav i tako podariti osmijehe nekim malim licima. U tu svrhu, snimili su uvjerljivo najljepšu božićnu kampanju koju ćete vidjeti ovih blagdana i koja je mnogo više od sjajne produkcije i dobro uvježbanih glumaca. Ona nosi jednu mnogo dublju poruku i poziva nas da barem nakratko stavimo pauzu na ludi ritam života koji nas brzo nosi od jednih blagdana do drugih, da se upravo u blagdansko vrijeme okružimo onima koje najviše volimo i budemo zahvalni na tim neprocjenjivim zajedničkim trenucima, ali i da ne zaboravimo na one koji nemaju tu istu privilegiju toplog obiteljskog doma.

Emmezeta u akciji za djecu koja odrastaju bez roditelja

Ova kampanja tako najavljuje Emmezetinu humanitarnu akciju ‘Vjeruj u čaroliju’, koja za cilj ima vratiti vjeru i nadu onima koji odrastaju bez obitelji, a nas velike podsjetiti na želje koje sanjaju oni najmanji. Ukazuje nam kako je čarolija Božića ljubav, taj neprocjenjivi dar, najpotrebniji djeci koja odrastaju bez roditelja.

Čarobna krila

U središtu akcije ‘Vjeruj u čaroliju’ nalaze se Emmezetina ‘Čarobna krila’, koja će se prodavati u sklopu akcije i čiji će prihod od prodaje u cijelosti biti doniran dječjem domu za nezbrinutu djecu Maestral u Splitu, kako bi i njegovi štićenici imali blagdane za pamćenje.

Podržite akciju i odaberite svoja Čarobna krila

Biti dio ove plemenite priče u organizaciji Emmezete ima baš svatko od nas i zato pri idućem posjetu Emmezeta centrima ili web shopu obratite pozornost upravo na ‘Čarobna krila’. Njihova cijena iznosi 14,99 kuna, a kupovinom krila i vi aktivno pridonosite humanitarnoj akciji ‘Vjeruj u čaroliju’ koja, vjerujemo, nikoga neće ostaviti ravnodušnim ovih blagdana, baš kao što ni nas nije predivna Emmezetina video priča.

#vjerujučaroliju svakog dana ovih blagdana

No, tu priča još uvijek ne staje. U svim Emmezeta prodajnim centrima postavljeni su Čarobni zidovi kojima su, uz malo čarolije, narasla krila. Za svaku fotografiju ispred Čarobnih zidova i hashtagom #vjerujučaroliju, sudjelujete u humanitarnoj akciji. Objavite fotografiju na Instagramu, a Emmezeta će za svaku objavljenu fotografiju donirati 1 kunu dječjem domu Maestral u Splitu.

Emmezeta centri u kojima se možete fotografirati: Osijek, Slavonski Brod, Jankomir, Žitnjak, Stupnik, Varaždin, Rijeka, Pula, Zadar, Split i Dubrovnik. Humanitarna akcija traje od 18.11. – 24.12.2019.

Za kraj, iz Emmezete nam poručuju: “Neka ovog Božića bude više ljubavi, u našim, vašim i njihovim srcima. Stvarajmo i vjerujmo u čaroliju zajedno!”

Predivnu Emmezeta kampanju, koja nas poziva da stvaramo i vjerujemo u čaroliju zajedno, pogledajte u nastavku:

Foto i video: Emmezeta

Učitati još
Zatvori