Emmezeta ima najljepšu božićnu kampanju koju ćete vidjeti ovih blagdana

Božićno vrijeme je ono koje nas podsjeća da dobra djela usrećuju onog tko daje i onog tko prima. To je vrijeme u kojem živi čarolija. Odrasle na čaroliju vremenom treba podsjećati, a djeca u nju uvijek vjeruju.

Ovih blagdana, Emmezeta ima želju pokazati kako čarolija uistinu postoji. Odlučili su napraviti nešto posebno, obogatiti dušu, napuniti srce, potaknuti na dobra djela, podsjetiti na ljubav i tako podariti osmijehe nekim malim licima. U tu svrhu, snimili su uvjerljivo najljepšu božićnu kampanju koju ćete vidjeti ovih blagdana i koja je mnogo više od sjajne produkcije i dobro uvježbanih glumaca. Ona nosi jednu mnogo dublju poruku i poziva nas da barem nakratko stavimo pauzu na ludi ritam života koji nas brzo nosi od jednih blagdana do drugih, da se upravo u blagdansko vrijeme okružimo onima koje najviše volimo i budemo zahvalni na tim neprocjenjivim zajedničkim trenucima, ali i da ne zaboravimo na one koji nemaju tu istu privilegiju toplog obiteljskog doma.

Emmezeta u akciji za djecu koja odrastaju bez roditelja

Ova kampanja tako najavljuje Emmezetinu humanitarnu akciju ‘Vjeruj u čaroliju’, koja za cilj ima vratiti vjeru i nadu onima koji odrastaju bez obitelji, a nas velike podsjetiti na želje koje sanjaju oni najmanji. Ukazuje nam kako je čarolija Božića ljubav, taj neprocjenjivi dar, najpotrebniji djeci koja odrastaju bez roditelja.

Čarobna krila

U središtu akcije ‘Vjeruj u čaroliju’ nalaze se Emmezetina ‘Čarobna krila’, koja će se prodavati u sklopu akcije i čiji će prihod od prodaje u cijelosti biti doniran dječjem domu za nezbrinutu djecu Maestral u Splitu, kako bi i njegovi štićenici imali blagdane za pamćenje.

Podržite akciju i odaberite svoja Čarobna krila

Biti dio ove plemenite priče u organizaciji Emmezete ima baš svatko od nas i zato pri idućem posjetu Emmezeta centrima ili web shopu obratite pozornost upravo na ‘Čarobna krila’. Njihova cijena iznosi 14,99 kuna, a kupovinom krila i vi aktivno pridonosite humanitarnoj akciji ‘Vjeruj u čaroliju’ koja, vjerujemo, nikoga neće ostaviti ravnodušnim ovih blagdana, baš kao što ni nas nije predivna Emmezetina video priča.

#vjerujučaroliju svakog dana ovih blagdana

No, tu priča još uvijek ne staje. U svim Emmezeta prodajnim centrima postavljeni su Čarobni zidovi kojima su, uz malo čarolije, narasla krila. Za svaku fotografiju ispred Čarobnih zidova i hashtagom #vjerujučaroliju, sudjelujete u humanitarnoj akciji. Objavite fotografiju na Instagramu, a Emmezeta će za svaku objavljenu fotografiju donirati 1 kunu dječjem domu Maestral u Splitu.

Emmezeta centri u kojima se možete fotografirati: Osijek, Slavonski Brod, Jankomir, Žitnjak, Stupnik, Varaždin, Rijeka, Pula, Zadar, Split i Dubrovnik. Humanitarna akcija traje od 18.11. – 24.12.2019.

Za kraj, iz Emmezete nam poručuju: “Neka ovog Božića bude više ljubavi, u našim, vašim i njihovim srcima. Stvarajmo i vjerujmo u čaroliju zajedno!”

Predivnu Emmezeta kampanju, koja nas poziva da stvaramo i vjerujemo u čaroliju zajedno, pogledajte u nastavku:

Foto i video: Emmezeta

0