Mirisne svijeće uz koje blagdansko razdoblje službeno može početi pronašli smo u Arena centru

Mirisne svijeće uz koje blagdansko razdoblje službeno može početi pronašli smo u Arena centru

Kako temperature padaju, a kalendar se polako primiče visokim zimskim datumima, sve više nas obuzima blagdanski duh. Mirisi koji će ispuniti naš dom toplim i ugodnim notama, bit će glavni zaslužni za toplu atmosferu koja će nas pripremiti za najljepše doba u godini. Uskoro će sve biti u znaku Božića i božićnih poklona, a poklanjanje mirisa koji evociraju najtoplije emocije i ove je godine neizostavni dio blagdanske tradicije. Durance, brend koji svojim vrhunskim proizvodima donosi dašak Provanse u vaš dom, možete potražiti u prizemlju Arena Centra u Pop Up kutku koji se ondje nalazi do 31. prosinca. 

Najmirisniji blagdani dosad 

Durance proizvodi prepoznatljivi su po svojoj vrhunskoj kvaliteti, prirodnim sastojcima i originalnoj recepturi koja dolazi iz samog srca mirisne francuske Provanse. Uvijek rado viđene kao poklon, ovih blagdana mirisne proizvode potražite u prekrasnim božićnim paketima koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Bliži se blagdanska groznica i ponekad darivanje ostavimo za sam kraj što često može biti stresno, pogotovo kada želimo posebnim poklonom razveseliti drage nam osobe.

Durance božićni paketi ovdje su da vam olakšaju blagdanske muke, skrate vrijeme, a istovremeno ostave dubok mirisni trag kod svih onih, vama dragih osoba, kojima ste pakete i poklonili. Mirisi su  jedno od najvažnijih osjetila upravo zbog svojih neodoljivih mogućnosti da prizovu najljepše uspomene, dopuste nam da otputujemo tamo gdje se osjećamo najsigurnije i najtoplije. Mirisi citrusa, borova, orašastih plodova, nježnih pamučnih i cvjetnih nota u parfemima, svijećama, parfemima za dom i posteljinu, zimu koja je pred vratima učinit će toplijom i nježnijom. Učinit će blagdane bližima i slađima od najslađih kolačića.

Poklonite najdražima mirise koji bude emocije i evociraju uspomene kako biste zajedno mogli stvarati nove. Pred nama su krajevi i početci kao i svake godine, neka ove, oni budu u znaku topline, nježnosti i pozitivnih misli. 

Durance kvaliteta koja budi uspomene

Jedna od najvećih vrijednosti Durancea njegova je tradicija – svaki proizvod, osim što će vas oduševiti svojom teksturom i djelotvornošću, mirisom će vas odvesti u prošlost i podsjetiti na neku dragu priču, možda čak i osobu, na neko čarobno, zaboravljeno vrijeme. Vrijeme koje je Durance uspio zaustaviti.

Svi Durance proizvodi imaju više od 95% sastojaka prirodnog podrijetla. Rađeni su bez silikona, parabena i fenoksietanola, a većina ih ima i Eco Cert certifikat i nisu testirani na životinjama. Posjetite Durance Pop Up Store u prizemlju Arena Centra u Zagrebu do 31. prosinca i izaberite najljepše božićne poklone. 

Foto: Durance

Učitati još
Zatvori