Disney je objavio čarobnu i dirljivu božićnu reklamu

Disney je objavio čarobnu i
dirljivu božićnu reklamu

Sjećate li se prošlogodišnje božićne sezone i reklame From Our Family To Yours koja nas je ganula do suza? Sigurni smo da vas nastavak priče neće razočarati.

The Stepdad video

Nezamislivi su blagdani bez božićnih reklama pa je tako ove godine Disney osmislio drugačiji The Stepdad video koji će nas uvući u blagdanski duh i ugrijati nam srca. Fokus je stavljen na bit blagdana i na sve one izazove kroz koje očuh prolazi u izgradnji odnosa s djecom partnerice. Priča prati Nicole, unuku iz prošlogodišnjeg oglasa, koja zajedno sa svojom obitelji stvara božićnu tradiciju. Ostali akteri priče jesu njezino dvoje djece, Max i Ella te njihov očuh Mike.

Disney objašnjava da je u središtu priče vrlo posebna knjiga priča – dragocjeni predmet koji pripada sinu Maxu. Knjigom se nastoje produbiti obiteljske veze i uz zajedničko čitanje osloboditi mašta.

Dvostruki dobitnik nagrade Grammy Gregory Porter izvodi emotivnu izvedbu originalne pjesme Love Runs Deeper, koja pruža glazbeni narativ filmu kroz Mikeove oči. Disney nastavlja podržavati dobrotvornu organizaciju Make-A-Wish u ispunjenju stotine tisuća životnih želja širom svijeta – donoseći svjetlost, nadu i radost djeci i njihovim obiteljima. Obožavatelji mogu kupiti Minnie Mouse mekanu igračku i knjigu inspiriranu oglasom, isključivo u shopDisney.

Budite spremni ovih blagdana oprostiti i otvoriti svoja srca, prilagoditi se vjetru promjena, vjerovati u dobro i zajedništvom inspirirati druge.

Foto: Disney

Preporuka

Zatvori